2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داروی گیاهی استفاده کردید یا شیمیایی؟

من یه مدت شیمیایی، ولی تا وقتی استفاده میکنی خوبه. بعدش که ول میکنی همون اوضاعه. الان یه رعایت غذایی میکنم به نظرم بهتره. تو خونه هم برای خودم ورزش میکنم.

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اون موقعا دکتر میرفتم قرص اسپیرونولاکتون داد. برای موهای زائد. چن ماه خوردم تاثیری نداشت برام. البته جلوی رشد بیشترش رو میگیره

شما سینه هات کوچیک شده؟ریزش مو هم داری؟اسم قرصت یادتون هست؟

نه هیچ کدوم 

اسپیرولاکتون 

با سیترون کامپاند 

فقط سینه هام قبل پری درد داره 

و لکه بینی دارم 

اون موقعا دکتر میرفتم قرص اسپیرونولاکتون داد. برای موهای زائد. چن ماه خوردم تاثیری نداشت برام. البته ...

اره نباید سر خود قطع کنی 

منم قبلا قطع کردم 

اینبار میخوام ادامه بدم ببینم چی میشه 

رژیمتون چیه؟

نوشابه و دلستر چایی و قهوه و نسکافه اصلا نمیخورم. برنج هفته ای دو بار. جای نون معمولی هم نون سنگک سبوس دار استفاده میکنم. فست فود و تنقلات اصلا نمیخورم. قندهای مصنوعی هم ممنوعه جاش خرما و عسل و این چیزا میخورم. دارچین دم میکنم میخورم، تخم شوید دم میکنم اینا خیلی خوبن گرم هستن. با روغن سیاهدونه هم روزی یه بار قسمت رحم و تخمدانم ماساژ میدم. ترشی و لبنیات هم خیلی کم مصرف میکنم. گوشت گوساله هم سرده برای ما خوب نیست. تو خونه هم روزی یک ساعت برای خودم ورزش میکنم یا بعضی وقتا هم میرم بیرون پیاده روی

اره نباید سر خود قطع کنی  منم قبلا قطع کردم  اینبار میخوام ادامه بدم ببینم چی میشه

فکر کنم جلو رشد بیشترش رو بگیره

من یه مرکز لیزر فوق العاده در اصفهان میشناسم که کارشون حرف نداره دستگاهشون مال سال ۲۰۲۲ هست جدید ترین تکنولوژی رو داره ۳ تا طول موج داره تو اصفهان تکه👌و واقعا  بدون درد و سوزشه😍من خیلی از دردش میترسیدم😢 اینا دستگاهشون اصلا سوختگی نداره👍

با اینکه من مشکل تیروئید دارم و ۱۲ جلسه جای دیگه رفتم بی نتیجه بود😒اینجا که رفتم با یه جلسه موهام کاملا از بین رفت پوستمم قشنگ چند درجه روشن تر شد به خصوص زیر بغل و بیکینی خودم کاملا متوجه شدم😊

اگر مشکل هورمونی یا تیروئید دارید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید حتما جواب میگیرید👌

شمارشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶