2777
2789

من برای موهای زائد صورتم رفتم. خیلی خوب بود. خیلیییی کم شدن. ولی ما چون این مشکل رو داریم هورمونی هست و کامله کامل رشدشون قطع نمیشه. ولی برای من خیلی کمتر از قبل شده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای موهای زائد صورتم رفتم. خیلی خوب بود. خیلیییی کم شدن. ولی ما چون این مشکل رو داریم هورمونی هس ...

چند وقته انجام دادی و دیگه نرفتی واخه شنیدم خیلیا تا یه سالم خوبن باز از اولم بدتر میشن و برمیگرده

من خودم پلی کیستیک هستم و تنبلی تخمدان. دارم و فوق العاده پرمو هستم میترسم برم لیزر جواب نگیرم باز ب ...

خب اگه لیزر میخای بری، باید در کنارش دنبال درمانت هم باشی. خیلی چیزا که مربوط به تنبلی تخمدان هست باید رعایت کنی تا بیماریت هم کنترل بشه

خب اگه لیزر میخای بری، باید در کنارش دنبال درمانت هم باشی. خیلی چیزا که مربوط به تنبلی تخمدان هست با ...

تحت درمانم منتها فقط یکی دوماه خوبه باز همون دارو ها هم روم اثر چندانی ندارن

چند وقته انجام دادی و دیگه نرفتی واخه شنیدم خیلیا تا یه سالم خوبن باز از اولم بدتر میشن و برمیگرده

۱ساله میرم. الان حدود۳،۴ماهه نمیرم. البته هر چند ماهی باید بری برای شارژ. کلا هرکسی لیزر میکنه نه فقط ما که این مشکلو داریم باید هر چندماهی یه بار بره بعد اینکه جلسه هاش تموم شد. واس من ۸۰درصد تاثیر داشته. تا حالا که خوب بوده