سلام من یک ماه گوشواره دخترم گرفتم الان میبینم سئاه شده چرا؟
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا مثل قبلا که گفتن مس و... میریزن از اوناست. اخه من طلا دارمچند ساله ولی هنوز سیاه نشده. جرم ه ...
خودمم دارم سیاه نشده
حس نیکنمبدله اولا با ۱ماه جرمنمیگیره به فرض همجرمبگیره حرم ها سفید رنگگیشن گه سیاه یا طلای زرد اگه جرمبگیره یکم حالت زرد پررنگ مثل برنز میگیره نه سیاه