2777
2789
من الان عمل کردم اومدم خونمون پانسمانم خونی شده به نظرت عادیه؟

سلام عزیزم خواستم بپرسم عمل گوشت راضی کننده بوده. الان هیچ مشکلی تو شنوایی و چ میدونم درد در ناحیه گوش و اینا نداری؟!

سلام دوست عزیز امیدوارم پیام من و ببینی جوابمو بدی منم میخوام عمل کنم پیش دکتر نصیری نژاد ولی مطمن ن ...

سلام عزیزم شما عمل کردید پیش ایشون راضی بودید؟ منم میخوام پیش ایشون عمل کنم میشه راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اره خداروشکر خوب بود از روز سوم دیگه حالم اوکی بود فقط جای بخیه هام خیلی میخاره که اونم د ...

عزیزم هدبند هم استفاده کردی؟ ع کجا تهیه کردی؟ چجوریه هدبندش؟ و اینکه شما هم هدبند زدنی گوشتون خیلی درد میکرد؟ 

سلام منم عمل کردم بیهوش نمیکنن آمپول بی حسی میزنن بعدش دیگ هیچی حس نمیکنی خیلی هم راحته

کدوم شهرین ؟ 

چه خوب اینطوری 

من مشهدم چندتا دکترو پرسیدم گفتن فقط با بیهوشی انجام میدن دنبال دکتریم که با بیحسی انجام بده 

ببخشید تا چند وقت بعد عمل دیگه کبودی و اینا کامل خوب میشه و کسی متوجه نمیشه ؟

کدوم شهرین ؟ چه خوب اینطوری من مشهدم چندتا دکترو پرسیدم گفتن فقط با بیهوشی انجام میدن دنبال دکتریم ک ...

من تازه چن روزه عمل کردم 

تهرانم از اینستا گرام پیدا کردم خیلی خوبه تو مطب انجام میدن زود هم نوبت میدن کلی هم رضایت دارن،

کبودی هاش فعلا بر من هست چون ۵ روزه عمل کردم، ۲ هفته فک میکنم زمان میبره تا کامل بره 

من تازه چن روزه عمل کردم تهرانم از اینستا گرام پیدا کردم خیلی خوبه تو مطب انجام میدن زود هم نوبت مید ...

بعد عمل همون روز خیلی درد داره ؟ طوری هست که من برم تهران عمل کنم بعد بیام مشهد اذیت نمیشم؟

بعد عمل همون روز خیلی درد داره ؟ طوری هست که من برم تهران عمل کنم بعد بیام مشهد اذیت نمیشم؟

درد داره همون روز ولی با قرص آروم میشه ی آمپول هم میدن برای موقعی ک خیلی درد داشتید ک آروم میشه 

اذیتی خاصی نداره خیلی ها از شهر های دیگ اونجا اومد بودن

دختر من پیش دکتر سوره علاف اکبری جراحی کرد واقعا کارشون خوبه گوش دختر من بل بلی بود مشکل شما چیه؟

سلام راضی بودین من عمل کردم پیش دکتر محبی کامل گوش پس من برگشت نمی‌دونم چکار کنم