2777
2789
عنوان

مادرم خیانت کاره؟ یا من مریضم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 160 پست
چطور نگه ? خوبه کسی از شما پنهون کنه شوهرت به زن دیگه ای نظر داره ? . استارتر هیچ چیزیو پنهان نکن ب ...

دقیقا منم نگران بابامم 

ته این ماجرا خوب نیست....

مادرم با گریه و من مریضم وای قلبم فشارم 

سریع میپیچونه 

😕و تو کت اش نمیره 

بیچاره بابام کلی ذوق میکنه ما رو ببره بازار نمایشگاه اولین غرفه یه جیزی انداخته زیز بغل برا اون یارو 

😑حس بدیه 

دو سال این ماجرا بد و بدتر شد...

مقصر بابام بود که گذاشت اینهمه بیاد و بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم نگران بابامم  ته این ماجرا خوب نیست.... مادرم با گریه و من مریضم وای قلبم ...

با این اوصاف برو به زنه دوست بابات بگو خوشم نمیاد شوهرت میاد خونمون بهش شک دارم . بزار زنش بیوفته به جونش . 

دختر ببخشیدا مگه خری اگه هم چیزی هم صداشو بلند نکن که نامزدت بفهمه پسفردا تادعواتون شد بزنه توسرت بگ ...

من نگفتم هیچیییی 

خودش گفت چرا ایقد میاد! گفتم مادرم میگه جای باباته اشکال نداره میگه از نظرت مادرت شاید واقعا جای باباته

هم فکری هم کرده که پاشو قطع کنیم نمیشه 

این وسط مادرمم ضربع میخوره چون اون که عاشقش نیست 

دقیقا منم نگران بابامم  ته این ماجرا خوب نیست.... مادرم با گریه و من مریضم وای قلبم ...

بنظرم به پدرت بگو پای این مرتیکه رو از زندگیت ببره.به پدرت بگو اسمی ازت نبره که تو چیزی گفتی

تا خوده پدرت حرکتی نزنه  هیچس نمیشه بهید برخورد تندی کنه.از بس ب مادرت پرو بال داده همینجوری داره میتازونه.ب دوست پدرت یبار جدی برخورد کن  بگد دیگع نه زنگ بزنین نه رفت و آمد کنین وگرنه ب خانومتون میگم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

احتمالا بابات یه آتویی دست مامانت داره که جیک نمیزنه .تو دخالت نکن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.