2777
2789
عنوان

مادرم خیانت کاره؟ یا من مریضم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 160 پست

اسی مامان منم همینطور بود

وای یادم که میاد آتیش میگیرم بخدا

بابام اصلا خوب نبود اعتیاد و..‌‌‌‌...

ولی وقتی کارای مامانم یادم میفته ازش متنفر میشم

ولی من مثل تو نبودم با اینکه کوچیک بودم جلوش وایمیسادم و یه دعوا میشد هم برا اون آقا هم برا مامانم ولی تا یه مدت خوب میشد😁

خدا کنه خدا واست بسازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روم نمیشه بخدا  ناهیدخانم زهرا خانم فاطمه جان اینجوری هسیم.یدفعه فحش بدم! تازه زنه راضی نیست ...

ببین وقتی این یارواومد خونتون زنگ بزن ب زنش بگو شوهرتون اینجلست شما نمیاین؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ربطی به روشن فکری نداره  ما اصلا حجاب نداریم تو فامیل  ولی برام عادی نیست چطور شوه ...

خب مادرت اگه نميتونه تحمل كنه جدا سه از پدرت برخ باهاش ك ابرومند تره 

و اينكه خودشو ميزنه ب سادگي برهورد جدي باهاش بكنيد پدرت چ گناهي داره ك اين رفتار زشتو تحمل كنه

خب مادرت اگه نميتونه تحمل كنه جدا سه از پدرت برخ باهاش ك ابرومند تره  و اينكه خودشو ميزنه ب سا ...

منم موافقم ولی خب نمیخواد امکاناتشو از دست بده بابامم میخواد پیامک بازی با اونم‌میخواد 

ب بابلت بگو بیشتر بهش محبت کنه،برلش کادو اینا بگیره،خودتم همش از بابات تعریف کن پیش مامانت.مثلا بگو ببین چ بابای مهربونی دارم ببین چقد دوستت داره ،خوش لباسه و فلان،قربونش برم ،چ خوب ک شبیه فلانی فلان عیب رو نداره ،ینی در کنار تعریف از بابات رو اون مرده همش عیب بزار،

بنظم هم به زنه نگرانیتو بگو

هم به بابات

تا جفتشون مانع از فاجعه بشن

اگر از مشاور کمک بگیری که بهت راهکار بده عالیه

فیروزه کوبی نام هنری است که در اصفهان و با بهره گیری از سنگ فیروزه مرغوب نیشابور و فلز مس ساخته می شود. این هنر زیبا توسط دستان توانگر استاد کاران فیروزه کوب پیاده می شود. به همین دلیل ارزش بالایی دارد زیرا که حاصل هنر دست است. برخی از تولید کنندگان ظروف فیروزه کوبی از سنگ تقلبی در ساخت این ظروف استفاده می نمایند بنابراین مهم است که فیروزه کوبی را از فروشندگان معتبر و با شناسنامه و گارانتی بلند مدت که معمولاً ده سال است تهیه نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ زیر مراجعه نمایید: http://firoozeh-koobi.blogfa.com
دقیقا منم نگران بابامم  ته این ماجرا خوب نیست.... مادرم با گریه و من مریضم وای قلبم ...

شاید مادرت حس پسرش بهش داره

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اره بخدا از خوبی بابام سواستفاده میکنه  😕😕😕😕😕😕😕 اونم انگار ارامش رو به اداهای مامانم ...

عزیزم نمیدونم چه اصراری داری پدرت رو یه ادم خوب و پاک جلوه بدی؟؟؟ به نظرم کار پدرت خیلی غیر نرماله ... درضمن شما مسایل بین پدر و مادرت و نمیدونی ممکنه پدرت مشکل جنسی داشته باشه یا مادرت ازش اتو داره که سکوت میکنه یا اینکه کلا ببخشید بیغیرته .... یعنی چی از اه و ناله مامانم میترسه ؟؟؟ بگیرش زیر باد کتک و از خونه  بیرونش کنه یه دو هفته ادم هم نشد طلاقش بده ... والا دیدیم زن شوهر دار یواشکی دوست پسر داره ولی مادر تو دیگه نوبرشه طرف و میاره خونه جلو شوهر و دختر و داماد !!!!جوری که داماد هم شک کرده 😐فک میکنی شوهرت راجبت چی فکر میکنه ؟،؟ دو سال دیگه میگه اینم لنگه مادرشه و طلاقت میده دیگه خود دانی به نظرم ابروی همه تونو برده مادرت نمیکنه لا اقل یواشکی هم انجام بده 😓

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
منم موافقم ولی خب نمیخواد امکاناتشو از دست بده بابامم میخواد پیامک بازی با اونم‌میخواد 

واکنش مامانت چیه وقتایی که زنشم باهاش هست؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️