2777
2789
عنوان

مادرم خیانت کاره؟ یا من مریضم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 160 پست

مثلا میگه از صداش فهمیدم یه چیزیش هست 

بابامو مجبور میکنه زنگ بزنه ازش بپرسه

هر سب زنگ میزنه میگه قرصات یادت نره 

اینا عادیه؟ چرا من این طور نیستم؟ 

مادرم فک میکنه خیانت فقط جنسیه....این رفتاراش خیانت نیست؟ میگه من با اون ارامش دارم تو زود تر برو که نبینیش ما رابطمونو قطع نمیکنیم

محل اون اقاهه نزار بدرفتاری کن وقتی میاد ک خودشو جمع و جور کنه دیگه نیاد

رک بهش گفتم اینهمه رفت امد جالب نیست من اذیت میشم لطف کن و نیا مادرم 

ساده س دلسوزی میکنه 

که بفهمه

اما کی گوش میده؟ بابام باهوشه خنگ نیست فک کنم میفهمه چیزی نمیگه 

تابلوئه اخه جلو نامزدم ابروم داره میره اونم متوجهه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم میترکه این تاپیکت ولی منم فکر میکنم فکرت درسته ، ولی اصلا خودت رو دخالت نده اصلا هم به پدرت چ ...

زنش اصلا راضی نیست بیاد 

میاد خونه ما زنه زنگ میزنه دروغ میگه که توخیابونم 

رک بهش گفتم اینهمه رفت امد جالب نیست من اذیت میشم لطف کن و نیا مادرم  ساده س دلسوزی میکنه  ...

ب بابات بگو نامزدم داره دعوام میکنه ک چرا این مرده زیاد میاد خونتون تا  بابات دمشو قیچی کنه...مطمین باش باباتم دنبال ی بهونه هس ک نزاره دیگه بیاد

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
بابات چیزی نمیگه؟؟؟ اصلا حواسش هست؟ مامانت نرمال نیست نمیشه حکم صادر کنیم بگیم خائنه، ولی عادی ام نی ...

اره نرمال نیست 

خودمم موندم تا کی این داستان هست؟

کابوس شده منم که حساس شدم حرص میخورم ده کیلو کم کردم 

اصلا به خودم نمیرسم فقط دراز میکشم تو خونه و بی حوصلم 

میدونم میترکه این تاپیکت ولی منم فکر میکنم فکرت درسته ، ولی اصلا خودت رو دخالت نده اصلا هم به پدرت چ ...

چطور نگه ? خوبه کسی از شما پنهون کنه شوهرت به زن دیگه ای نظر داره ? .

استارتر هیچ چیزیو پنهان نکن به مامانت علنی بگو این کارات خیانته .بابام باید بدونه . به باباتم بگو از نظر شما کارای مامان عجیب نیست بعدش خودش دیگه میدونه چیکار کنه .

توی این مواقع سکوت باعث پیشرفت خیانت میشه هیچ چیزم درست نمیکنه . 

سکوت تو خیانت به پدرته  

ب بابات بگو نامزدم داره دعوام میکنه ک چرا این مرده زیاد میاد خونتون تا  بابات دمشو قیچی کنه...م ...

بابام منو جلو انداخت گفت خودت بگو...منم گفتم...ولی باز میاد مادرمو میگی کلی گریه کرد که چی گفتی بهش؟ 

😞تو برو از خونمون خونه خودمه بتوچه 

از تو خوشم نمیاد 

زنش اصلا راضی نیست بیاد  میاد خونه ما زنه زنگ میزنه دروغ میگه که توخیابونم

عجب پس اون آقا هم مورد داره حالا شاید تو فکر و خیالشون ولی دارن بهم پالس مقبت میدن ، اون آقا اومد خونتون سنگین و سرد برخورد کن بذار معذب بشه و نیاد 

اره نرمال نیست  خودمم موندم تا کی این داستان هست؟ کابوس شده منم که حساس شدم حرص میخورم ده ...

بابا چی میگه ؟کجاست اصلا؟ 

با مامان صحبت کن شاید این تصور خودته شاید توهم باشه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من توجه کردم هیچ روزی نیست که اسم اونو نیاره  چرا ؟ من فقط به عشقم اینهمه فکر می کنم

دختر ببخشیدا مگه خری اگه هم چیزی هم صداشو بلند نکن که نامزدت بفهمه پسفردا تادعواتون شد بزنه توسرت بگه خونوادت ایراد دارن توهم مث مامانتی شاید مخفیانه باخودشو بابات حل کن

بابام منو جلو انداخت گفت خودت بگو...منم گفتم...ولی باز میاد مادرمو میگی کلی گریه کرد که چی گفتی بهش؟ ...

بووی خدا توبه

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉