2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگید

178 بازدید | 47 پست

سلام ب همه ،من شش ماهه عروسی کردم و الان باردارم ،موقع عروسی خودم از خونواده متوسط ب بالا بودم از لحاظ مالی اما شوهرم نه ،نه طلا خرید نه خونه داره نه ماشین ،خونواده شوهرمم همش میگن مراعات شوهرت کن ک پول جمع کنه ،تو این شش ماه یه روسری هم نخریدم ،مامانم برا اینکه پیش عروسامون کم نیارم برام بیست میلیون داد النگو خرید ،الان شوهرم میخواد وام برداره همش میگه طلاهاتم بفروش بذار رو هم ی چیز خوب بگیریم ،منم مخالفت میکنم ،دیشبم مهمونی بودیم برادرشوهرم گفت زن داداش طلاهاشو بفروشه و پول وام میشه ی ماشین خوب براتون خرید منم  گفتم طلارو کسی میفروشه ک خریده باشه ،همه اونجا بهم تهاجمی گفتن ک زن و شوهر باید باهم باشن و ازین حرفا شوهرمم اومد خونه و دعوا و قهر ک چرا اونجور گفتی ،بنظرتون بد گفتم ؟بخدا پررو ان 

دوستمم میگه تو سیاست نداری باید تو جمع بگی اره طلامو میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه تو جمع نباید اونطور میگفتی 

باید سیاست میداشتی میگفتی از شوهرم عزیزتر برام نیست همه رو میدم بعد تو خونه شوهرت رو خام میکردی

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

تو جم میگفتی میدم یاسکوت میکردی یا لبخند  ولی خونه ب شوهره این حرفو میزدی ک توجم گفتی

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
نه والا تو جمع همیشه رک حرفتو بزن این سیاست نیست دوستت میگه همیشه اینجوری به حرفشون گوش کنی پررو میش ...

اره دقیقا اونطوریه ،بخدا اونارو مامانم دزدکی خریده ک من کم نیارم