2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 47 پست
ن عزیزم خیلی هم خوب گفتی.. از من میشنوی رو نده.. بخدا شرایط منم اینجوری بود.. بابام همه کار کرد.. عر ...

دقیقا میخوام همون کارو بکنم طلاهامو دربیارم بدم برمامانم ،عروسیای طرف خودمون بندازم 

اره دقیقا اونطوریه ،بخدا اونارو مامانم دزدکی خریده ک من کم نیارم 

مشخصه برای طلاهات چرتکه انداختن. حتما فکر میکنن دوباره مامانت حمایت میکنه. همین بار اول سخته جلوشون واستی بعدش عادت میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اول زندگیتونه زوده واسه فروش طلا و ... حداقل بگذار چهار پنج سال بگذره ازین مسائل بین زن و شوه ...

کیه که درک کنه ،بخدا ما برا عروسامون نزدیک صدمیلیون طلا گرفتیم هیچوقتم نمیفروشن فقط طلا رو طلا میخرن 

دقیقا 👍

میدونی من اوایل جوابشونو نمیدادم خداییش هرچی بارم کردن تاجایی ک وقتی میرفتم بیرون مادرشوهرم ب شوهرم میگف زنت میره بیرون خدابدونه چیکارمیکنه نمیتونی جم کنی زنتو.درحالی ک خودم جلوتر با شوهرم هماهنگ میکردم ک میرم فلان جا.خلاصه هیچی دیگ الان اصلا تحویلشون نمیگیرم ن زنگ ن هیچی اگ خودشون زنگ یا پیامی بدن خیلیییی سرد جوابشونو میدم و بس

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
میدونی من اوایل جوابشونو نمیدادم خداییش هرچی بارم کردن تاجایی ک وقتی میرفتم بیرون مادرشوهرم ب شوهرم ...

درستش همینه بخدا صمیمی شدن باهاشون اشتباهه 

فقط از عمق وجودته که میتونی خدا رو حس کنی.... ❤️💜
دقیقا میخوام همون کارو بکنم طلاهامو دربیارم بدم برمامانم ،عروسیای طرف خودمون بندازم 

آفرین بگو ازم گرفتن.. تازه چون بابات خودش خریده هیچ کس نمیتونه بهش حرف بزنه.. برو خونه بابات همونجا در بیار اجی

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات

بنظر من که خوب کردی گفتی اینجوری حالیشون میشه دیگه واسه هر چیزی نگن برو طلاها زنتو بیار

مگه پسرشون پولشو داده که روش حساب میکنن.انگار بگیرن مامانت نخریده

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
منم تصمیم دارم همونکارو بکنم 

حتما بکن خداییش جواب میگیری سرواعصابت آروم میگیره فقط خودتیو شوهرت

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
حتما عزیزم ،حالا این یه مشکل از همه مشکلاتمه ،خدا خودش کمکم کنه  

عزیزدلم.. غصه نخور. همه توی زندگیشون مشکل دارن.. منم تمام مشکلات تو رو دارم.. خانواده شوهر پر رو و گدا صفتی دارم.. واسه یه دونه پسرشون همش میگن نداریم تا پدر من بده و خرج کنه.. ولی واسه دختراش یه بریز و ب پاشی میکنه ک بیا ببین.. الهی خدا نگذره از مادرشوهرم ک شوهرمو تحریک میکنه و زندگیمو جهنم میکنه.. واگذار کردم ب خدا.. تو هم نگران نباش بیخیال باش عزیزم. ب بابات افتخار کن.. خدا ب بابا های ما سلامتی و عمر با عزت بده ک پشت ما هستن و هوامونو دارن... 

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات