2777
2789
عنوان

لطفا نظرتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 47 پست
اره دقیقا اونطوریه ،بخدا اونارو مامانم دزدکی خریده ک من کم نیارم 

میدونی شوهرت چجوری ادمیه اگ قدرشناس و بحرف خانواده نیس باهاش راه بیا بخر ماشین ولی ب اسم خودت

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا اونطوریه ،بخدا اونارو مامانم دزدکی خریده ک من کم نیارم 

والا من یکسال ازدواج کردم هرچی میگن جواب میدم میدونی بی احترامی نکن ولی حرفتو بزن. والا من خواهر شوهرم چندبار گفته حرفات تلخه.

حرف تو یامن تلخه ولی اونا ماشالله حرفاشون عسله

فقط از عمق وجودته که میتونی خدا رو حس کنی.... ❤️💜
تو جم میگفتی میدم یاسکوت میکردی یا لبخند  ولی خونه ب شوهره این حرفو میزدی ک توجم گفتی

یه بار سکوت کنم دفعه بعد میگم ،اوندفه پدرشوهرم میخواست مغازه بخره شوهرمو فرستاده بود ک برو از خونه ببین پول میدن تو هم بیا شریک شو ،پول نداره شوهرم ،طلاهامو میگه 

والا من یکسال ازدواج کردم هرچی میگن جواب میدم میدونی بی احترامی نکن ولی حرفتو بزن. والا من خواهر شوه ...

راس میگی بخدا بنظرمنم ادم اگ جواب نده سوار ادم میشن

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

ن عزیزم خیلی هم خوب گفتی.. از من میشنوی رو نده.. بخدا شرایط منم اینجوری بود.. بابام همه کار کرد.. عروسی گرفت خونه خرید ماشین خرید سرتا پام رو طلا کرد.. چون من یکی یه دونه هستم آجی.. الان شوهرم و خانوادش بجای اینکه ممنون دار باشن خیلی باهام بد رفتار میکنن و میگن شما مگه چیکار کردین؟؟ یا میگن میخواستین نکنین.. من جات باشم اگه ببینم خیلی گیر دادن میرم طلاهام رو در میارم میدم ب مامانم و ب شوهرم اینا میگم بابام پول نیاز بود گفت طلاها تو بده.. یا بگو مامانم گفت من طلا نخریدم ک بری بفروشی ناراحت شد ازم گرفت.. ب همین سادگی.. ب هیچ عنوان طلاها تو نده بفروشه.. طلا بفروشی آهن پاره بخره؟؟ اگه خونه میخواست بخره منطقی بود.. یا بهش بگو ماشین بخری اسم من میکنی؟؟ 

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات

باید میگفتی میدم مشکلی ندارم من تو جمع خیلی هوای شوهرمو دارم ولی بازم بیشتر میخواد حمایت تو جمع رو ازم . یعنی حتی میخواد نظر مخالفشم ندم ولی من نظر خودمو دارم . بعد تو خونه بهش میگفتی باشه عزیزم میدم بهت ولی توام ماشینو بزن به نام من . انقد دوس دارم این کارو برام کنی حس حمایت بهم دست میده

امید زندگیم دوقلوهام😍 

ولی خب من طلاهام هم هدیه بود هم مال شوهرم همشو فروختم والانم شوهرم پشیمون خودش باشوهرت حرف بزن بگو پشیمون میشی بخدا. 

بعدشم بگو من چیزی ک مال خانواده نگه میدارم من اینکارو کردم خودت میدونی دیگ 

اگه بگم می دم ک پرش میکنن زود بیاد بفروشه ،بخدا خیلی پررو ان 

دیگه کاریه که شده

مهم اینه که شوهرتون باید بفهمه مال شما متعلق به خودتون هست و روی طلاهای شما اصلا حساب باز نکنه

متاسفانه مردای جامعه ما خودشون خیلی پررواند

چند روز اخم و تخم کنه بهتر از اینه که یه عمر شما حرص بخوری

من خودم زخم خورده همین کارامم.تجربه تلخ منو تکرار نکن

طلا بعدا گرون میشه ماشین ولی میاد پایین

حتی اگر ماشین رو به نامت بزنه ممکنه شما ضرر کنی

یه بار سکوت کنم دفعه بعد میگم ،اوندفه پدرشوهرم میخواست مغازه بخره شوهرمو فرستاده بود ک برو از خونه ب ...

یجوری گفتی بروخونه ببین پول میدن انگار بانکه برو ببین پول میدن یان یا پیش بدهکار فرستاده 🤣🤣🤣اینا دیگه کی ان

اگه بگم می دم ک پرش میکنن زود بیاد بفروشه ،بخدا خیلی پررو ان 

آفرین خوب گفتی.. همینجوری پیش برو ب زور ک نمیتونن بگیرن.. ب بابات بگو باهاش حرف بزنه.. بگو اگه میخواست بفروشه بده ب تو ک ماشین بخری.. خودم براش ماشین میخریدم از اول

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات
آفرین ،من اصلا حاضرجواب نیستما ولی دیگه کفریم کردن 

از بس هیچی نگفتی بخاطر اینه. 

الان جواب ندی دوروز دیگ پیرت میکنن از بس پاشون تو زندگیت باز میشه.