2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🥲تولدت مبارک،ان شاءالله سال دیگه این موقع بیای بگی من خوشبخت ترین آدم روی زمینم😍

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

تولدت مبارک

امیدوارم زندگیت از این به بعد پر باشه از شادی و آرامش و خنده های از ته دل و رسیدن به آرزوهات🍀💖

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

تولدت مبارک

الهی به حق خوبان عالم به تمام خواسته هات برسی...

آمین

تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

سلام عزیزم.

تولدت مبارک.

اگه از من می پرسی خدات کجاست.

بزار بهت بگم خدای تو دقیقا همین چند خط نوشته از زبان منه بنده اشه برای تو که داره بهت میگه هستم ولی حضورمو حس نمی کنی.

همون نسیمی که از کنار صورة رد میشه و نوازشت میکنه.

همون بوی خوش گلی که استشمام میکنی و مپوبه یادت میارههمون لحظه که تاپیک زدی و دلت گرفته من دیدم واومدم بگم من خدا نیستم اما وسیلهاشمو چیزایی که به دلم خطور کرد رو میگم شاید پیام خدای ما باشه برات .

تولدت مبارک گل نازک نارنجی و مهربون

ممنون ،من که از خدای خودم ناامید شدم

نا امید نباش

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا

که پس از صبر تو را او به سر صدر نشاند

و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها

ره پنهان بگشاید که کس آن راه نداند

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤