2777
2789
من پیاز داغ رو ریختم تو ماهیتابه کشک زدم زرد چوبه زدم گردو هم ریختم بعد آب از سماور ریختم توش نمیدون ...

کشک چجوری ریختی

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دلم خواست

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
مواد تشکیل دهندش اب. پیاز داغ. زردچوبه.نعناع.گردو خرد شده و کشک.بعصیا یه کوچولو ارد هممیزنن لعاببیفت ...

همون اشکنه کشک مایه پس درسته

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
کله جوش چیه تابه حال نشنیدم فک کردم کله کسی جوشیده اومدم دیدم خوردنیه عکس گذاشتی بگو چیه اون

😂😂😂یه غذای خیلی خوشمزه که با کشک و پیاز داغ و گردو درست میشه. انگاری گفته بودن اصلش کاله جوشه ینی کم جوش میخوره و صرف میشه

امضا وجود ندارد
چی هس خوب من نمیدونم اصلا چیه حوس کردم 🙈🙈

ببین پیاز رو خلالی خرد کن یه تفت بده رو به سبکی و سرخ شدن که رفت نعنا و زرچوبه رو بریز یه تفت که خورد بوی نعنا دراومد کشک آبکرده اضافه کن و یکی دو دقیقه بعد خاموشش کن اصلا نباید بجوشه وگرنه ترش میشه بعد هم داخل کاسه بریز و نون خرد کنید توش با گردوی خرد شده فراووون و پیاز خام میل کنید نوش جان 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
همون اشکنه کشک مایه پس درسته

نمیدونم برای شما چجور درست میشه عشقم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خوبه، یکم نعنا داغ و پیاز داغشو بیشتر میریختی، هر چی چرب تر بهتر😂 نوش جونت با پیاز بخور

فدای تو حتما بار بعد زیاد میریزم ولی چربیشو که خیلی چربه حالم بد شد😂😂😂بفرما

امضا وجود ندارد
ببین پیاز رو خلالی خرد کن یه تفت بده رو به سبکی و سرخ شدن که رفت نعنا و زرچوبه رو بریز یه تفت که خور ...

وااای دهنمو پراب کردی بااین توضیحت😋😋😋😋مابه همین میگیم اشکنه کشک

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین