2777
2789

عالیه دلم خواست  کله جوش خوب باید پیازش زیاد باشه با گردوی خرد شده و پیاز خام عالیه 😋😋😋☺

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدلی درست کردی 

مازود شام خوردیم گشنمه هااااااا 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
کله جوش چیه تابه حال نشنیدم فک کردم کله کسی جوشیده اومدم دیدم خوردنیه عکس گذاشتی بگو چیه اون

یه فست فود خیلی اصیل ایرانیه ما بچه بودیم روزای کله جوش انگار چلو کباب داشتیم انقدر خوشمزس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خوبه، یکم نعنا داغ و پیاز داغشو بیشتر میریختی، هر چی چرب تر بهتر😂

نوش جونت با پیاز بخور

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

فردا درست میکنم هوس کردم😀نوش جونت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یه فست فود خیلی اصیل ایرانیه ما بچه بودیم روزای کله جوش انگار چلو کباب داشتیم انقدر خوشمزس

چی هس خوب من نمیدونم اصلا چیه حوس کردم 🙈🙈

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
طرزپختش چیه؟

من پیاز داغ رو ریختم تو ماهیتابه کشک زدم زرد چوبه زدم گردو هم ریختم بعد آب از سماور ریختم توش نمیدونم چقد شد بعدم هی دیدم بی مزه شده هی دوباره کشک و آب و گردو وسطش زدم. بعدم نمک و نعنا خشک ریختم راستی بعد از کشکم نانا خشک ریخته بودم

امضا وجود ندارد
کله جوش چیه تابه حال نشنیدم فک کردم کله کسی جوشیده اومدم دیدم خوردنیه عکس گذاشتی بگو چیه اون

مواد تشکیل دهندش اب. پیاز داغ. زردچوبه.نعناع.گردو خرد شده و کشک.بعصیا یه کوچولو ارد هممیزنن لعاببیفته

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام