الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من پیاز داغ رو ریختم تو ماهیتابه کشک زدم زرد چوبه زدم گردو هم ریختم بعد آب از سماور ریختم توش نمیدونم چقد شد بعدم هی دیدم بی مزه شده هی دوباره کشک و آب و گردو وسطش زدم. بعدم نمک و نعنا خشک ریختم راستی بعد از کشکم نانا خشک ریخته بودم
کله جوش چیه تابه حال نشنیدم فک کردم کله کسی جوشیده اومدم دیدم خوردنیه عکس گذاشتی بگو چیه اون
مواد تشکیل دهندش اب. پیاز داغ. زردچوبه.نعناع.گردو خرد شده و کشک.بعصیا یه کوچولو ارد هممیزنن لعاببیفته
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام