2777
2789

دخترم ۵۳روزشه سرما خورده شدید دکتر بهش اموکسی سیلین داده شکمش شل شده دوبار دفعه شدید ابکی داشته خیلی نگرانم تنهام تجربه ندارم خطرناکه قطع کنم یا عادیه بهش اب بدم چیکار کنم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتی بیوتیک اسهال میاره 

اگه روزی تا ۶ بارم دفع مدفوع داشته باشه اشکال نداره بحاطر داروئه خوب میشه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

من پسرم۱۵ماهه بودآموکسی داددکتریه دکتردیگ بردم عصبی شدگفت واس بچه اینجورداروتجویزنمیکنن

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
من پسرم۱۵ماهه بودآموکسی داددکتریه دکتردیگ بردم عصبی شدگفت واس بچه اینجورداروتجویزنمیکنن

پس چرا این داده اخه خدایا

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
پس چرا این داده اخه خدایا

ویکس مخصوص بچه هست ازاون بمال به سروگردنش من بچه بودهمین کارومیکردم

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

لعنت به دکترایی که برای سرماخوردگی ویروسی میان چرک خشک کن تجویز میکنن،سرماخوردگی دارو نمیخاد،یه بخور سرد بزار،یه پماد ب ب کلد بگیر

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه