سلام مامانای عزیز به کمکتون احتیاج دارم..چن روز پیش بچمو بردم دکتر گفت گوشش عفونت کرده بهش داروی آموکسی سیلین و استامینوفن داد از دیروز دارواش تموم شده نمیدونم بازم باید براش دارو بخرم از همونا با نیازی نیست همون یه دوره کافی بود ؟ زنگ میزنم مطب جواب نمیدن دور هم هست نمیتونم دوباره برم بپرسم . خاستم بدونم شما تجربه ندارین ؟؟ ک داروی بچه تون تموم شده باشه بازم خریدین یا به همون یبار اکتفا کردین ؟؟
Na chera bayad edame bedi???age lazem bood doktor barash bishtar minevesht,Daroo antibiotik bar Asase sen o vazne nozad dade mishe ,ghaza komaki ke nist beri Daroo khoone o bekhari
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نده.انتی بیوتیک فقط به دوره نیدن.بعد مجدد معاینه باید بشه درصورت نیاز تکرار بشه.اگه دکتر نگفت بده و نی نی هم خوب شده دیکه نده.فقط هروقت وقت کردی یبار دیکه ببرید نشون دکتر بدید