سلام عزیزم.منم بچه م نارس و کم وزن بود.از لحاظ راه رفتن و نشستن و دندون مثل بقیه بچه ها بود.شایدم زودتر.مثلا۱۰ماهگی راه رفت.اول چهاردستوپا خزید و بعد نشست.و فقط مشکل وزن داشت.اونم دکترا میگن نسبت به وزن تولدشون بچه رو بسنجین.بچه ۱کیلو با۳کیلو قابل مقایسه نیست از لحاظ وزنی.فقط ببین روی نمودار بهداشت چک کن که سیر صعودی داشته باشه.خیلی هم درگیر جزییات نباش.فکزکن خدا بهت یه عروسک داده😊
سخت و شیرینه عزیزم.من لباسای بچه م که خریدم شماره۱و صفر بود.دیدم بزرگه رفتم دوصفر خریدم یعنی بزور پیداکزدم.دوشب پیش دوباره بعد۳سال دراوردم و داشتم نگاه میکردم.یع بغض ناخاسته داشتم که خدایا شکرت که تونستم و شکرت که کمکم کردی و گذشت
سلام من کارشناس پشتیبانی اپلیکیشن کیک آنلاین هستم و خوشحال میشم در خصوص سفارشات کیک تولدها و مناسبتهای کودکان دلبندتون با شما تعامل داشته باشم.
یکی از دغدغه های طبیعی مادرای عزیز این است که برای مراسم تولد چه کیکی رو از کجا بگیرن و معمولا این موضوع وقت خیلی زیادی رو توام با نگرانی ازشون خواهد گرفت. اعم از سلامتی کیک، کیفیت ظاهر و طعم کیک و اینکه کیکشون سر موقع دستشون برسه.
کیک آنلاین همه ی این دغدغه ها و مشکلات رو حل میکنه. علاوه بر اینکه کیکسازای باکیفیت و حرفه ای شهرتون رو میتونین تو کیک آنلاین پیدا کنین، یه تنوع بسیار بسیار بالا و به روز از کیکهای داریم که میتونین از بینشون انتخاب کنین. خیالتون هم راحته که سفارشتون به موقع و به بهترین شکل تحویلتون میشه.