2777
2789
عنوان

کیا تحربه نوزاد نارس دارن میشه بگید راه رفتن و نشستنشون کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😥😥 اخه میگن گرمی زیاد بخوری اینجور میشی زردی خطرناکه ؟

اره منم شنیدم میگن ماه اخر هروز خاکشیر بخورین با گاسنی بچه زردی نمیگیره...

ولی دکترم گفت اصلا همچین چیزهایی نیست زردی بچه مربوط به گروه خونی مادر و نوزاده

سلام عزیزم.منم بچه م نارس و کم وزن بود.از لحاظ راه رفتن و نشستن و دندون مثل بقیه بچه ها بود.شایدم زودتر.مثلا۱۰ماهگی راه رفت.اول چهاردستوپا خزید و بعد نشست.و فقط مشکل وزن داشت.اونم دکترا میگن نسبت به وزن تولدشون بچه رو بسنجین.بچه ۱کیلو با۳کیلو قابل مقایسه نیست از لحاظ وزنی.فقط ببین روی نمودار بهداشت چک کن که سیر صعودی داشته باشه.خیلی هم درگیر جزییات نباش.فکزکن خدا بهت یه عروسک داده😊

پس همه میگن سخته همش و فقط پشیمونن

سخت و شیرینه عزیزم.من لباسای بچه م که خریدم شماره۱و صفر بود.دیدم بزرگه رفتم دوصفر خریدم یعنی بزور پیداکزدم.دوشب پیش دوباره بعد۳سال دراوردم و داشتم نگاه میکردم.یع بغض ناخاسته داشتم که خدایا شکرت که تونستم و شکرت که کمکم کردی و گذشت

سخت و شیرینه عزیزم.من لباسای بچه م که خریدم شماره۱و صفر بود.دیدم بزرگه رفتم دوصفر خریدم یعنی بزور پی ...

عزیزم 

منم سه صفر پیدا کردم ولی الان دوصفرم بهش می خوره

واقعا اندازه عروسک می مونه

سختی خیلی نداره من تنها مشکلم خوابه شبه

کلا خیلی خوابالو بودم

حتی توی بارداری سرمو می ذاشتم شبا می خوابیدم الان فشار به مغزم آورده 😆😆😆

عنوان
17 بازدید| 0 پست

سلام من کارشناس پشتیبانی اپلیکیشن کیک آنلاین هستم و خوشحال میشم در خصوص سفارشات کیک تولدها و مناسبتهای کودکان دلبندتون با شما تعامل داشته باشم.

یکی از دغدغه های طبیعی مادرای عزیز این است که برای مراسم تولد چه کیکی رو از کجا بگیرن و معمولا این موضوع وقت خیلی زیادی رو توام با نگرانی ازشون خواهد گرفت. اعم از سلامتی کیک، کیفیت ظاهر و طعم کیک و اینکه کیکشون سر موقع دستشون برسه.

کیک آنلاین همه ی این دغدغه ها و مشکلات رو حل میکنه. علاوه بر اینکه کیکسازای باکیفیت و حرفه ای شهرتون رو میتونین تو کیک آنلاین پیدا کنین، یه تنوع بسیار بسیار بالا و به روز از کیکهای داریم که میتونین از بینشون انتخاب کنین. خیالتون هم راحته که سفارشتون به موقع و به بهترین شکل تحویلتون میشه.

آدرس سایت و لینک دانلود اپلیکیشن خدمت شما:

https://cake-online.com

خوشحال میشم اگه سوالی هم داشتین با شماره واتسپ من در ارتباط باشین تا راهنماییتون کنم:

09222948509