2777
2789
عنوان

کیا تحربه نوزاد نارس دارن میشه بگید راه رفتن و نشستنشون کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 44 پست
اخه دندونایی درد میکنه که عصب کشی کردم نمیفهمم لثم ورم گرده یا دندونم بد عصب کشی شده این هفته وقت گر ...

الان که نمیتونه کاری کنه هفته 27 دیگه نمیشه اگه لثه هات ورم داره درد میکنه پوست انار اون قسمت سفیدشو بزار روی لثه ات عفونت دردشو میکشه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نود درصد بچه ها زردی می گیرن بدون علت شناخته شده ای

😥😥 اخه میگن گرمی زیاد بخوری اینجور میشی زردی خطرناکه ؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
الان که نمیتونه کاری کنه هفته 27 دیگه نمیشه اگه لثه هات ورم داره درد میکنه پوست انار اون قسمت سفیدشو ...

ااا جدی امروز دقیقا ۲۶ هفته و یک روزمه...فک میکنم درد لثه اس اخه دوندنم عصب کشی شده ‌‌‌‌...مرسی حتما امتحان میکنم

بیحسی زد براتون؟؟

اره من افت فشار دارم یهو فشار قندم میفته اونجا بیهوش شدم 😑 بیحسی مخصوص باردار بود قوی نبود 

😥😥 اخه میگن گرمی زیاد بخوری اینجور میشی زردی خطرناکه ؟

ماله منم داشت 

اگه خیلی بالا بره اره به مغز آسیب میزنه یا باید خون عوض شه

ولی زیره ۱۵ مشکلی نداره با دستگاه برطرف میشه

ااا جدی امروز دقیقا ۲۶ هفته و یک روزمه...فک میکنم درد لثه اس اخه دوندنم عصب کشی شده ‌‌‌‌...مرسی ...

منم سری اول لثه هام درد گرفت با پوست انار خوب کردم سری دوم دیگه دندونم بود که پوست انار هیچی جواب نداد رفتم عصب کشی کردم 

ماله منم داشت  اگه خیلی بالا بره اره به مغز آسیب میزنه یا باید خون عوض شه ولی زیره ۱۵ مشکلی ن ...

😥😥 وای 

میگن ماهه آخر عرق کاسنی خوبه من که به ماهه ۹ نرسیدم

اخی عزیزم باز خداروشکر صحیح سالمه عرق کاسنی که میگن بد تو بارداری