منتظربچه مدیر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 194 عنوان کیا تحربه نوزاد نارس دارن میشه بگید راه رفتن و نشستنشون کی بوده | مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 44 پست من توی هفته ۳۴ به خاطر مسمومیت بارداری و فشار خون ۱۸ روی ۱۲ زایمان کردم وزنش ۱۶۰۰ بود با قد ۴۳۲۵ روز توی دستگاه بود والان که ۴۵ روزشه شده ۲۵۰۰خیلی ظریفه حتی توی کریر نمی تونم بزارمش می ترسم 1398/11/13 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظربچه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 194 چه باعث زردیش شده ؟ نود درصد بچه ها زردی می گیرن بدون علت شناخته شده ای
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 اخه دندونایی درد میکنه که عصب کشی کردم نمیفهمم لثم ورم گرده یا دندونم بد عصب کشی شده این هفته وقت گر ... الان که نمیتونه کاری کنه هفته 27 دیگه نمیشه اگه لثه هات ورم داره درد میکنه پوست انار اون قسمت سفیدشو بزار روی لثه ات عفونت دردشو میکشه شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
آرشیدای_من عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6811 کاش تو سه ماه دوم دندونتو درست میکردی من 25 هفته چند روز پیش عصب کشی کردم البته بدون عکس گرفتن پر کر ... بیحسی زد براتون؟؟
منتظربچه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 194 پسر منم ۳۴ هفته دنیا اوند ولی شکر خدا همه چیزش مث بچه های عادیه ۱۰ روز دیگه یکساله میشه،حتی از پسر ا ... الان چند کیلوعه؟ کی نشست؟ راه میره؟
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 نود درصد بچه ها زردی می گیرن بدون علت شناخته شده ای 😥😥 اخه میگن گرمی زیاد بخوری اینجور میشی زردی خطرناکه ؟ شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
آرشیدای_من عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6811 الان که نمیتونه کاری کنه هفته 27 دیگه نمیشه اگه لثه هات ورم داره درد میکنه پوست انار اون قسمت سفیدشو ... ااا جدی امروز دقیقا ۲۶ هفته و یک روزمه...فک میکنم درد لثه اس اخه دوندنم عصب کشی شده ...مرسی حتما امتحان میکنم
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 بیحسی زد براتون؟؟ اره من افت فشار دارم یهو فشار قندم میفته اونجا بیهوش شدم 😑 بیحسی مخصوص باردار بود قوی نبود شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
منتظربچه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 194 😥😥 اخه میگن گرمی زیاد بخوری اینجور میشی زردی خطرناکه ؟ ماله منم داشت اگه خیلی بالا بره اره به مغز آسیب میزنه یا باید خون عوض شهولی زیره ۱۵ مشکلی نداره با دستگاه برطرف میشه
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 ااا جدی امروز دقیقا ۲۶ هفته و یک روزمه...فک میکنم درد لثه اس اخه دوندنم عصب کشی شده ...مرسی ... منم سری اول لثه هام درد گرفت با پوست انار خوب کردم سری دوم دیگه دندونم بود که پوست انار هیچی جواب نداد رفتم عصب کشی کردم شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 ماله منم داشت اگه خیلی بالا بره اره به مغز آسیب میزنه یا باید خون عوض شه ولی زیره ۱۵ مشکلی ن ... 😥😥 وای شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
منتظربچه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 194 😥😥 وای میگن ماهه آخر عرق کاسنی خوبهمن که به ماهه ۹ نرسیدم
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 55009 الان چند کیلوعه؟ کی نشست؟ راه میره؟ تقریبا ۱۱ کیلو،۶ ماهگی مینشست،الانم دستشو ب دیوار میگیره و میره بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 میگن ماهه آخر عرق کاسنی خوبه من که به ماهه ۹ نرسیدم اخی عزیزم باز خداروشکر صحیح سالمه عرق کاسنی که میگن بد تو بارداری شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
منتظربچه مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 194 اخی عزیزم باز خداروشکر صحیح سالمه عرق کاسنی که میگن بد تو بارداری هفته های آخر کمتوی اینترنت بزن میاره
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 هفته های آخر کم توی اینترنت بزن میاره باشه عزیزم مرسی شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕