2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

دونه های خیلی ریز اسکراپ داره پوست و بعد هر شستشو لایه برداری ضعیف میکنه که هم روشن بشه هم آسیب نبینه پوستت

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دونه های خیلی ریز اسکراپ داره پوست و بعد هر شستشو لایه برداری ضعیف میکنه که هم روشن بشه هم آسیب نبین ...

يه دونه داروخونه بهم نشون داد سبز بود ،خيلي كوچولو بود،اينم كوچولو هست؟موادش غليظ هست يا زود تموم ميشه؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
يه دونه داروخونه بهم نشون داد سبز بود ،خيلي كوچولو بود،اينم كوچولو هست؟موادش غليظ هست يا زود تموم مي ...

نه بزرگه نه خیلی کوچیک،نه زود تموم نمیشه حدود۵ماه داری اگه هروزم دوبار استفاده بخوای ب کنی

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
سینره و کامان و درمالیفت رو امتحان کردم سینره بدیش به اینه که وقتی صورتتو میشوری بازم حس میکنی هنوز ...

واس جوش خوبه؟عمقي تميز ميكنه؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

اینم دارم البته اگه پوستت خیلی چرب باشه و جوش بزنی به دردت این میخوره