2777
2789
نه مشکل سیاهی دور چش ندارم  ممکنه لاتینشو بنویسید یا اگه عکسی ازش دارید بدارید  ببخشید و ...

نه فدات شم این چه حرفیه،چشم عکسش و میفرستم برات

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نه مشکل سیاهی دور چش ندارم  ممکنه لاتینشو بنویسید یا اگه عکسی ازش دارید بدارید  ببخشید و ...

Sebamed 

آلمانیه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فدات شم این چه حرفیه،چشم عکسش و میفرستم برات

لطف کردی گلم 

همه جا پیدا میشه یا از جای خاصی باید بخرم ؟

دیدی ادم ی داروخانه ای میره ی مارک خاصی رو میخاد وقتی ندارن ب زور میخان ی برند دیگه غالب کنن 😄

بخاطر این پرسیدم 

لطف کردی گلم  همه جا پیدا میشه یا از جای خاصی باید بخرم ؟ دیدی ادم ی داروخانه ای میره ی مارک ...

اره میدونم😅

داروخانه ها دارن گلم،سعی کن بری داروخونه هایی که خیلی تکمیل و بزرگن

تهرانی؟

اره عزیزم تهرانم 

ببین داروخانه رامین تو چهارراه فردوسی داره ،سخت نیست گیر اوردنش،اکثر داروخونه ها باید داشته باشن ولی من خودم محصولات درمانی پوستم و از عمده فروشی محصولات بهداشتی درمانی خیابان ناصر خسرو میخرم،بازار بزرگ

من چون شوهرم بازاریه،اونجاها و خوب میشناسه،اون بهم معرفی کرد منم چند ساله ازونجا میخرم،یه فروشگاهی هست به نام انصاری،تمام برند های معتبر درمانی پوست و کار میکنه حتی برندهای لوکس و گرون

من چند ساله فقط اونجا خرید میکنم،خیلی هم خوب بهم مشاوره میدن و تا الان از همه محصولاتی که بهم معرفی کردن راضی هستم،بزار ببینم اینستاش و میتونم پیدا کنم برات لینکش و بزارم برای خرید های دیگه اگه داشتی هم خوبن،قیمتاشونم مناسب تر از داروخانه هاست،چون این ها به داروخانه ها و فروشگاه های تهران محصولات و توضیع میکنن

ببین داروخانه رامین تو چهارراه فردوسی داره ،سخت نیست گیر اوردنش،اکثر داروخونه ها باید داشته باشن&nbs ...

ممنون عزیزم اگه بشه اینستاشو بدی  کمک بزرگی بم میکنی 

من بچه کوچیک دارم 

بازار رفتن برام خیلی سخته 

فک کنم اخرین باری ک بازار رفتم ۸-۷سال پیش بوده 

ببین داروخانه رامین تو چهارراه فردوسی داره ،سخت نیست گیر اوردنش،اکثر داروخونه ها باید داشته باشن&nbs ...

گلم پیجش و پیدا نکردم متاسفانه،فکر میکردم سیو دارمش,معذرت🌺

ممنون عزیزم اگه بشه اینستاشو بدی  کمک بزرگی بم میکنی  من بچه کوچیک دارم  بازار رفتن ...

حق داری،سخته با بچه بازار رفتن

عزیزم الان چک کردم سیو ندارم،کارت ویزیتام و چک میکنم پیدا کردم تگت میکنم عزیزم برات میزارم،ولی شما با این شرایط داروخونه خرید کنین بهتره