2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفتن لایکم کن 

منم یه حاجت شش ساله دارم 

یه آرزویی هم توی دلمه که به خاطرش همه وجودم شده غصه😭😭😭

حاظرم هرکاری بکنم فقط درست شه این وضعیت... 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

نذر منظورتون غذایی چیزی به نیت امام زمان دادنه؟؟هیچ نذری نباید برا غیر از خدا باشه حتی خوردنش هم حرا ...

نه یه نذری داشته باشم که برآورده شد نیتم انجام بدم مثلا کمک به یتیمان یا بچه های سرطانی یا هرچیز دیگه ای

نذر منظورتون غذایی چیزی به نیت امام زمان دادنه؟؟هیچ نذری نباید برا غیر از خدا باشه حتی خوردنش هم حرا ...

نه منظور از نذری دادن اینه که شما چیزی رو به آدمای پاک و بزرگ وار هدیه میدین اونا هم براتوندعا میکنن و چون خدا اونا رو دوست داره حاجتتون رو برآورده میکنه مثل هزاران نفری که اومدن و شفا شون رو از امام رضاگرفتن

نه منظور از نذری دادن اینه که شما چیزی رو به آدمای پاک و بزرگ وار هدیه میدین اونا هم براتوندعا میکنن ...

ان شاالله حاجت روا بشی 

من فکر کردم که بعضیا میگن از امام زمان یا امام حسین می‌خوایم فلان کار رو برامون انجام بده این کار رو کرد نذری می‌دیم این بنظرم اشتباهه چون خود خدا میگ چیزی که اسمی غیر از من باشه حرامع سوره بقره آیه ۱۷۳

ان شاالله حاجت روا بشی من فکر کردم که بعضیا میگن از امام زمان یا امام حسین می‌خوایم فلان کار رو برام ...

آره اگه منظور اون باشه اشتباهه ولی فکر نکنم کسی اینجوری فکر کنه تو همون قرآنم اومده که از پیامبر بخواین براتون دعا کنه پس اینجوری نذر کردن اشکالی نداره 

تو سوره یوسف زمانی که برادرای یوسف میخواستن توبه کنن چون می‌دونستن توبشون پذیرفته نمیشه رفتن پیش پدرشون حضرت یعقوب از اون خواستن براشون به درگاه خدا دعا کنه تا خدا توشون رو بپذیره حضرت یعقوب هم براشون دعا میکنه

کدوم سوره تو کدوم ایه ؟؟میشه بگی عزیزم

ببین آیه هاشو برات پیدا کردم

«قالُوا یا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا کُنَّا خاطِئینَ * قالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَکُمْ رَبِّی.[یوسف/۹۷] ای پدر! برای گناهان ما آمرزش بخواه، که ما از گناهکاران هستیم (یعقوب) گفت: به‎زودی برای شما از پروردگارم آمرزش می‌خواهم.»

«وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِیُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحیماً.[نساء/۶۴] اگر آنانی که به خودشان ظلم کردند، نزد تو آمدند، سپس درخواست آمرزش نمودند و پس از آن رسول برای آنان در پیشگاه خدا طلب مغفرت نمود، خداوند را توبه‌پذیر و مهربان خواهید یافت.»

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَهَ[مائده/۳۵] ای مؤمنان! تقوای الهی پیشه کنید و با وسیله، به خدا متوسل شوید.»