2777
2789
ضد آفتاب خوب همون ایزدین مدل فیوژن واتر،هایسک هم خوبه بی رنگ و فاقد چربیش،تونر یا میسلارواتر هم برای ...

ممنون عزیزم😍😍😍

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من یه چیزی بهت میگم هررررچی همه گفتن بذار کنار ابنو بخر  شوینده زغال هالیوود استایل معرکس ...

مال كجاس عزيزم؟عكسش رو داري؟ از كجا بايد بخرم؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
من خيلي ژل شستشو دارم هم ايراني هم خارجي باور كن هيچي اب نميشه  فقط وقتي ارايش كردي با ژل بشور ...

با اب خالي ك پاك نميشه ،ژل مناسب و تونر خوب كلي واسه پوست لازمه

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
ژل شستشوی پیور سیستم ایوروشه برای پوست های چرب و مختلط مناسبه قیمتشم حدود ۸۰تومنه

سلام عزیزم 

خیلی سعی کردم تو تاپیک خودم تگت کنم نشد 

تو این تاپیک با پستای شما ب یکی از سوالام رسیدم 

اگه ممکنه لطفا ی کرم شب معرفی کنید 

پیشاپیش ممنون 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم  خیلی سعی کردم تو تاپیک خودم تگت کنم نشد  تو این تاپیک با پستای شما ب یکی از ...

سلام عزیزم،خیلی خوشحالم که تونستم یکم کمک کرده باشم

عزیزم من چون پوستم مختلط و چربه نباید کرم شب استفاده کنم چون کرم شب غنی شده از روغن های گیاهی هست  و پوست چرب یا مختلط منع استفاده دارن چون جوش میزنن..

تجربه استفاده ندارم ولی بهترین کرم برای استفاده روزانه و شبانه برای پوست مختلط یا چرب آبرسان فاقد چربی خوبه،صبح ها و شب ها قبل خواب باید استفاده کرد🌺

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
ممنون عزیزم 🌹🌹🌹🌹 دور چش چی استفاده میکنی؟

فدات شم

من دور چشم برند سبامد استفاده میکنم،اگه مشکل سیاهی دور چشم نداشته باشی این کرم برای دور چشم کفایت میکنه،خاصیت لیفت کنندگی بالایی داره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
فدات شم من دور چشم برند سبامد استفاده میکنم،اگه مشکل سیاهی دور چشم نداشته باشی این کرم برای دو ...

نه مشکل سیاهی دور چش ندارم 

ممکنه لاتینشو بنویسید یا اگه عکسی ازش دارید بدارید 

ببخشید وقتتونو میگیرم