2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست رو دلم نزار خواهر یخچال ماهم عین کمد شماس یه جوری ننه من غریبم درمیاره راز خودش که نگو منم نمیدونم چه مرگشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
دست رو دلم نزار خواهر یخچال ماهم عین کمد شماس یه جوری ننه من غریبم درمیاره راز خودش که نگو منم نمیدو ...

خب یخچال یه وسیله برقیه, دوستان هم علتشو گفتن که چراصدامیده,  ولی کمدی که همه وسایل بصورت ثابت توشن چراباید صدابده. 

خب یخچال یه وسیله برقیه, دوستان هم علتشو گفتن که چراصدامیده,  ولی کمدی که همه وسایل بصورت ثابت ...

پس در جریان بودی😁

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
لولا هاش مشکل داره..یخچال اونام تراز نیس با کف آشپزخونه

با ما بودی؟؟

انگار مثلا یه چیزی ازتوش بخوره به درش

چند دقیقه پیش یکی تاپسک زده بود یخچالم صدا میده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟