2777
2789
عنوان

منِ نخواستن....

215 بازدید | 17 پست

یه دل مهربون دارم، یه دست گرم اما فوق العاده بی نمک، یه زبون کم حرف،بعد 10سال زندگی با همسرم با وجود محبت های فراوان به خانوادش فهمیدم که چقد نخواستنی هستم در جمعشون، چقد دلم گرفته.... کاش میتونستم بی خیالشون بشم... 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه چیزیو با جون ودل پذیرفتم توی زندگیم و اون اینه که واسه کسی بمیر که برات تب کنه........

حتی واسه عزیزترین کسای زندگیم.....زندگی خیلی کوتاهه ادم بخواد خودشو درگیر روابط زورکی و ناراحت کننده وووو کنه

وا شمام حسابشون نیار

نمیتونم یه جاری 7خط دارم ببینه من با کسی رابطم خوبه سریع با یه زبون چرب و نرم خاکم میکنه فقط خدا میدونه که چه دروغهایی پشت سرم گفته و قشنگ ترین روزهای زندگیم و اون با خبرچینی هاش خراب کرد، خدایا تو عادلی.... امشب از ته دلم دعا کردم الهی ببینم روزی و که مادرشوهرم  محتاج من شده، روی تنگ و چادر میگیره ولی دل میشکنه

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

ببین واگذارکن به خدا خودتم یه مدت کمرنگ شو بزار سراغتو بگیرن من ازخواهرشوهرم خیلی ضربه خوردم سپردنش دست خدا باورت نمیشه عینا همون بلاها سرش اومد یکی دوسال طول کشید ولی خدا تلافیشو دراورد

یه مدت توجمعشون نرو بزار قدرتو بدونن بعضیا از زیادی محبت کردن فکرمیکنن خبریه کسی شدن یه مدت سرسنگین ...

سختشونه توی جمعشون باشم، من تنها عروس غریب این فامیلم، یه فامیل خود پرست که به جز خودشون همه بدن، نوه ی این خانواده به من بی احترامی کرد منم جوابشو محترمانه دادم با اینکه از من 10سال کوچکتر بود از روز بعد ش طعنه و کنایه و نگاه های سنگین همه شروع شد و این وسط اون جاری 7خط از آب گل آلود ماهی گرفت و شوهرم با اینکه قبول داشت حق با منه اما...... خدایا تو شاهدی منتظر عدالت توام

ببین واگذارکن به خدا خودتم یه مدت کمرنگ شو بزار سراغتو بگیرن من ازخواهرشوهرم خیلی ضربه خوردم سپردنش ...

واگذار کردم به خدا، خدا جواب همه ی دلهای  شکسته رو بده، خدایا کاری کن به عدالت شک نکنم اگه حتی 1درصد هم بدی کرده بودم اینقدر دلم نمیشکست 

فامیلید باشوهرت یا غریبه این

نه این خانواده فقط با فامیل وصلت میکنن از بد روزگار فقط من غریبم و نخواستنی  دیشب به شوهرم گفتم بزرگترین ظلم خونوادش به تو این بود که زن غریب برات گرفتن، حتی به خاطر من با شوهرمم مثل بقیه بچه هاشون نیستن، ولی خدا میدونه و حتی خودشون میدونن که از هر لحاظ خانواده ما ازشون  بهترن