2777
2789
عنوان

بارداری هفته 37به بالا

90 بازدید | 21 پست

سلام ببخشید  چرامن مدام بایه سرف یا عطسه خودمو خیس میکنم اعصابم ریخته به هم کسی راهکاری داره 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تحمل کن میگذره

خیلی سخته خوب بخدا هر دقیقه باید لباس عوض کنم 😢

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
دیگه  خسته شدم میخوام زود تر تموم شه😭 چیکار کنم زایمان کنم ۳۷ هفته و ۵روزمه

وای منم 37و 4روزمه بخدا منم هلاک شدم من تازه سزارینیم ولی دکتر تا اخر 39میگه باید نگهش داری خیلی سخته بخدا بایه بچه 8ساله این ماه اخرم مگه میگذره

طبیعی یا میخوای یا سز؟

من بچه دوممه سزارینی ام 

وای منم 37و 4روزمه بخدا منم هلاک شدم من تازه سزارینیم ولی دکتر تا اخر 39میگه باید نگهش داری خیلی سخت ...

چه جالب چطور حساب کردی با تازیخ ان تی حساب میکنی؟؟؟ان تی چندم زده تاریختو اخه واسه من زده ۳۰ بهمن بااون حساب میشم ۳۷ و۴ روز  

سونو اخر رفتی ؟؟اون تاریختو چندم زد وزن بچت چقدره

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
دیگه  خسته شدم میخوام زود تر تموم شه😭 چیکار کنم زایمان کنم ۳۷ هفته و ۵روزمه

وای منکه پهلومو سوراخ میکنه از حرکاتش سفت میشه

چه جالب چطور حساب کردی با تازیخ ان تی حساب میکنی؟؟؟ان تی چندم زده تاریختو اخه واسه من زده ۳۰ بهمن با ...

نه میگه هنوز زوده تازه این هفته برام سونومینویسه شاید

چه جالب چطور حساب کردی با تازیخ ان تی حساب میکنی؟؟؟ان تی چندم زده تاریختو اخه واسه من زده ۳۰ بهمن با ...

تاریخی که دکتر برام میزنه من سونوهام هر کدوم یه تاریخی رامیگه

وای منکه پهلومو سوراخ میکنه از حرکاتش سفت میشه

خب تازیخ ان تیت چندم زده 

منم بالای شکمم زیر سینم انگار داره میشکنه از بس درد داره

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
خب تازیخ ان تیت چندم زده  منم بالای شکمم زیر سینم انگار داره میشکنه از بس درد داره

اول 12

بابا ۳۸ هفته بگیرش مشکلی پیش نمیاد تا ۳۹ که دهن آدم صاف میشه

صاف ماله یه دقیقه ادمه مگه میگذره اون 8ماه یه طرف این هفته های اخر هم به یه طرف