2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهرشون اعتیاددارن ببان

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 102 پست
شیشه خیلی مصرفش راحته بوام نداره .حواست باشه .

الان گف ی هفته دگ. میریم ازمایش...گف میخام سیگارمم ترک کنم بعدبریم... چراحس میکنم دروغ میگ چرا

تو ی. هفته موادنکشه اثرش میره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی از دستشویی میاد بیرون چشماش قرمزه؟ عرق میکنه؟ خوشحاله؟  من پایان نامه ام سنسور مواد ...

نمیددنم دقت نکردم ن مثل قبل انگار نمیدونم عرق فک نکنم...همین الان دیدمش ک پیش دوستش فندک میزد دیدم چشاش قرمز...تا ی هفته نکشه بره ازمایش جواب نشون میده؟

الان گف ی هفته دگ. میریم ازمایش...گف میخام سیگارمم ترک کنم بعدبریم... چراحس میکنم دروغ میگ چرا تو ی ...

عزیزم کسی که مواد مصرف میکنه راهشو هم بلد چه جوری کنه معلوم نشه از عطاری ها ی چیزی میخرن میخورن پاک نشون بده بعدشم اگه بخواد ترک کنه سه روز بعد بره پاک نشون میده اما تو ازمایش خون اونم هزینش زیاده معلوم میشه والاه اگه اونو هم دست کاری نکنن