2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهرشون اعتیاددارن ببان

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه.چون واسه شوهر منم نشون نداد.کپسول میخورد.

گف میخاستم راستشو یگم ک دگ دروغم ادامه دار نشه اوتقد ب. دستوپام افتادالتماس کرد....بعدش انگار ن انگار رف پیش دوستش فیلم دیدن الانم داره بازی میکنه صداش میاد....انگار ن انگار من اینطرف تنهام 

گف میخاستم راستشو یگم ک دگ دروغم ادامه دار نشه اوتقد ب. دستوپام افتادالتماس کرد....بعدش انگار ن انگا ...

رفتارهاش نرمال نیست🤔ممکنه تحت تاثیرباشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
گفتم بیا بریم ازمایش فردا گف نمیام گفتم وگرنه جدامیشم گف بشو اینا یعنی چی

عزبزم به خانواده اش بگو بیان حرف بزنن باهاش بعد ببرن کمپ درضمن برای چی میری خونه رفیقش بمون خونت خونه اونجور ادمها نری بهتره

تازه اعتراف کرد3ماهه تفریحی گل میکشه

عزیزم گل رو میگن، تو سیگار پر میکنن میکشن لازم نیس فندک هی بزنه درضمن اونطور که من شنیدم بوش خیلی زیاده توچطور نفهمیدی مواظب باش بوش بهت نخوره خدا به داد برسه 

عزیزم گل رو میگن، تو سیگار پر میکنن میکشن لازم نیس فندک هی بزنه درضمن اونطور که من شنیدم بوش خیلی زی ...

5سال پیش گل میکشید ترک کرد دوباره3ماهه شرو کرد

قول داد ترک کنه

دلم خونه دگ مخم نمیکشش