2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهرشون اعتیاددارن ببان

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتهاش خوبه خوابش خوبه مثل ادم نرمال

الان پاشو یهویی در رو باز کن ببین چیکار میگنه یا الکی شب خودتو بزن به خواب ببین چیکار میکنه انشاالله که اشتباه میکنی مسدونی چرا گفتم اعتیاد داره از کجا فهمیدم چون یکی اینجوری بود فندک میبرد دستشویی بعدش فهمیدیم اعتیاد به هروئين شیشه داره چن ساله هنوزم هنوزه ترک نکرده بیکار بی عار میگرده 😑

الان پاشو یهویی در رو باز کن ببین چیکار میگنه یا الکی شب خودتو بزن به خواب ببین چیکار میکنه انشاالله ...

الان گفتمم فردا بریم ازمایس بدبم. گف بربم

شوهر شما هم فندک میبره یعنی؟

اره شوهرمنم فندک میبره برا سیگارش بعدش میرم دسشویی بوی سیگارواون اضافه سیگارهست کلا مرتب هم دسشویی رومیشورم چون سوخته سیگارمیریزه بخاطرهمین به مواددیگه شک ندارم

شایدم مواد دیگه ای باشه.ولی اینو مطمئنم که چندتا فندک پشت هم  واسه مصرف مواده.

الان گف فردا نمیام ازمایش. ....هفته بعد میام ....احتمال داره تا ی هفته اثرش بره؟