2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 74 پست
اگه انقد حساسی بکش خودتو اصلا ادم حساس و احساساتی نمیتونه زندگی کنه بکش ب امید اینکه یکی دو قطره اشک ...

هیچییی برام مهم نیست اگه اشکاشون مهم بود کاری میکردم تا زندم زجه زدنشونو ببینم 

شاید بعد من زندگیش خوب باشه

بیمه عمر ب خودکشی تعلق نمیگیره خواهر من خرج مراسم و کفن و دفنم میندازی گردنش

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم از تو یدتریم والا بخدا خودمونم نمیکشیم از صبح با کتفی که رباطش پارس دارم از بچه بیمارم نگهداری میکنم زنگ میزنم شوهرم که زودتر بیاد گوشیو روم قطع میکنه به هر کی رو انداختم فقط بیاد مواظب بچه باشه من بخوابم یه بهونه آورد الهی خدا فقط برای دخترم بسازه که اون باز یکم پسرمو نگه داشت من‌خوابیدم هشت سالشه طفلی واسه م مادری میکنه پنج شبه نخوابیدم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
ما هم از تو یدتریم والا بخدا خودمونم نمیکشیم از صبح با کتفی که رباطش پارس دارم از بچه بیمارم نگهداری ...

الهییی خدا کمکت کنه عزیزم 

بچه اتو خدا شفابده

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

من با دوبار ازدواج دفعه دومم در حال طلاقم و ن هیچ امیدی به شوهر دارم که بخوام براش ناراحت باشم نه هیچ چیز دیگه. هیچی تو این دنیا برام ارزش نداره ک بخام زندگی کنم بخاطرش. قبلا مادرم بود ولی الان حس میکنم من نباشم خوشبخت تره. اخه خیلی اذیتش کردم

قوی بودن واسه چی.؟ تا کی قوی بودن خودمو بزنم تو چشم بقیه. وقتی خودم میدونم قوی نیستم

چراهستی

خودت ودست کم گرفتی.حتمابه یک روان شناس خوب مراجعه کنید

اصلانبایدبرداشت دیگران براتون مهم باشه

روزبه روزبرای پیشرفت تون تلاش کنید

خداوقتی ماهاروخلق کرده به خودش تبریک گفته.اصلاناامیدنباشید 

چرابایدمنتظرباشیم بقیه مارودوست داشته باشن.سعی کنین نسبت به نظردیگران بی اهمیت باشین

آدمی که سعی میکنه همه روازخودش راضی نگه داره هیچوقت آرامش نداره.

هرکسی یه شخصیتی داره وهمه مون منحصربه فردیم چون هر کسی یه ویژگی وشخصیتی داره که بابقیه فرق داره.

میشه بدونم چندسالتونه؟

وااای یکی از اشناهامون ی پسر جوون به چشم برادری خوشگل و خوشتیپ وضع مالیشون عالی چندشب پیش ی پست گذاشت اینستا یه شعر معروف از خودکشی گذاشت دوستاش زیر پستش چرت و پرت نوشته بودن فرداش خبر فوتش ک پیچید اومده بودن زیر همون پست وااای وااای و اشک و اه راه انداخته بودن 

اینقدر این مسائل و مسخره کردن ک دیگه از واقعی تشخیص داده نمیشه خیلی بده یکی واقعا حالش بد باشه هم درکش نمیکنن

من از این دنیا چی می خوام ...ی جعبه مداد رنگی... بکشم رو تن دنیا ... رنگ خوبی و قشنگیی...
من هیچی نیستم دنیا بدون منم قشنگه 

دنیا بدون تو یا با تو قشنگ و زشت نمیشه 

قوی باش انسانیم مثلا

چراهستی خودت ودست کم گرفتی.حتمابه یک روان شناس خوب مراجعه کنید اصلانبایدبرداشت دیگران براتون مهم ب ...

دقیقا همینطور بودم. دلم میخاس همه رو راضی نگه دارم. در حالیکه خودم زجر میکشیدم. کاش یکی بود اینارو رو در رو بهش میگفتم ولی حیف ک اینقدر ترسوام جرئت ندارم ۲۴ سالمه

من با دوبار ازدواج دفعه دومم در حال طلاقم و ن هیچ امیدی به شوهر دارم که بخوام براش ناراحت باشم نه هی ...

مادرت گفته اذیتش میکنی؟