2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 74 پست
من با دوبار ازدواج دفعه دومم در حال طلاقم و ن هیچ امیدی به شوهر دارم که بخوام براش ناراحت باشم نه هی ...

عزیزم منم مثله تودرحاله طلاقم اتفاقاناامیدم شدم به خودکشی هم فکرکردم اگه دوس داری میتونی حرفاموبخونی این اعتقاده منه خداکنه پاش وایسم.هربارازهرجاناامیدشدم فقط به مرگ فکرمیکردم ازروزاوله زندگیه مشترکم افسرده ی افسرده شدم جوری که صدای گریم شباخونه واحدبقلی بوددماندکه شوهرم چقدراذیتم کرداسترسایی کشیدم ازفردای عقدم که شباقبله خواب دعامیکردم صب دیگه چشاموبازنکنم .ولی انگاربرام خوب بودمن متوجه نیستم ولی برام تک تک این استرسامثله یه فشاربودبراقوی شدن .میدونی چی آرومم کرد؟یادخداکوتاه وفانی بودن دنیاورفتن سرخاکه پدربزرگم ویاده مرگ.مامانم هروقت یادخودکشی افتادم یاگفتم بهم گفت جسمت ماله خودت نیست امانته اینجوری خالددرجهنم میشی .اون لحظه زیربارنمیرفتم ولی باخودم میگفتم میناچندروزصبرکن فقط چندروز.شرایط عوض نشداماخدابهم یه صبرعجیب میدادکه حس میکردم اون غصه هاواسترساوآینده مبهم برام خوب بوده انگارقراربوده ازشدت استرس قلبم تیربکشه وتنم به رعشه بیفته تابزرگ شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطور بودم. دلم میخاس همه رو راضی نگه دارم. در حالیکه خودم زجر میکشیدم. کاش یکی بود اینارو ر ...

منم تاچندسال پیش همین بودم.همه باهم فرق دارن.

همش دنبال این بودم که شخصیتم وطوری بسازم که طرف مقابلم خوشش بیادوهمه روراضی نگه دارم حتی به خودکشی هم فکر میکردم ولی بعدش باخودم گفتم:شخصیت موهمونطوری که دلم میخواد میسازم.

چراهمش ماهابایداخلاق ورفتارمون وبرای خوشاینددیگران تغییر بدیم

یه بارهم اونااخلاق ورفتارشون وبه خاطرماعوض کنن.باخودم گفتم:

اگه یکی واقعاآدم وبخوادوبخوادبهمون نزدیک بشه باهمین اخلاق ورفتارهامون مارومیپذیره.همین.

هیچکس وهیچ چیزنبایدباعث حال بدمون بشه.مااشرف مخلوقاتیم و خیلی باارزشیم.

حتماحتمابه یک روان شناس خوب مراجعه کنیدواصلاترس نداشته باشید.بایه آدم قابل اطمینان ودرصورت امکان بایه روان شناس صحبت کنیدوحرفاتون وتوخودتون نریزین.

روان شناس،فضای عاطفی خوبی وبراتون ایجادمیکنه.

قرص نخوردما. فک کنم چاره کار یکم دردل بود:)

بله

به نظرمن،نصف بیشترمشکلات،به خاطراینه که میریزیم توخودمون.

منم تایه سال یه موضوع بی ارزشی روریخته بودم توخودم ولی بعدش که صحبت کردم وگریه کردم خیلی بهترشدم.

خوشحالم که آروم شدین ومنصرف شدین.

هروقت،هرموضوعی ناراحت تون کرد،اون موضوع وروی کاغذبنویسین وکاغذتون وپاره کنین.تا۸۰درصدحال تون وبهترمیکنه.