2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

الهی که خدا خودش حافظ خودت ونی نی هات باشه عزیزم

بادارو باردار شدی ؟تقویتی خوردی ؟یا همین جوری؟

لطفا لطفا لطفا لطفا منو و همه منتظرا رو دعا کن ،دعا کن برای حال زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همسرت گفتی واکنشش چی بود؟ همه برای من دعا میکنن دو قلو باردار بشم...چون شوهرم بد بچست میگن ...

نگفتم هنوز عزیزم منتظرم امتحان آخریو بدیم بعد 

انشالله عزیزم هر چی صلاحتونه و بهترینه همون باشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
نگفتم هنوز عزیزم منتظرم امتحان آخریو بدیم بعد  انشالله عزیزم هر چی صلاحتونه و بهترینه همون باش ...

واقعا نگفتی وای چه صبری داری من بودم الان کل شهرمون فهمیده بودن...انشاالله هرچه خیره پیش بیاد برا منم دعا کن   

ای جااان سه بار مبارکت باشه😍 چجوری تو دلت نگهداشتی زودی ب شوهرت بگو دیگهههههههه

خیلی ممنون بابت تبریکتووون 

عزیزم منتظرم امتحان آخریو بدیم بعد 

دیگه مجبورم وگرنه تمرکزمون به هم میخوره

منم سه قلو میخواااام😭😭😭حالا تو یه قلش موندما دهنمو رسما سرویس کرده😐

ای جاااان خدا حفظش کنه 😂

انشالله هر بهترینه و صلاحه همون باشه

عزیزم چرا دمنوش میخوری؟

خب میگم ک اصلا موندم بلاتکلیف...چون ۱۲ روزه ک پریود نشدم..آز و بیبی هم منفی..دمنوش رازیانه و تخم هویج میخورم ک پری بشم ک نمیشه ...دوفاستون میخوردم ولی تا قطع میکرذم میشد الان این ماه قطع کردم نشدم

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
واقعا نگفتی وای چه صبری داری من بودم الان کل شهرمون فهمیده بودن...انشاالله هرچه خیره پیش بیاد برا من ...

اون موقع تمرکزمون به هم میخورد به همین دلیل نگه داشتم وگرنه دل تو دلم نیست تازه خودم هم دیر فهمیدم

خب میگم ک اصلا موندم بلاتکلیف...چون ۱۲ روزه ک پریود نشدم..آز و بیبی هم منفی..دمنوش رازیانه و تخم هوی ...

نمیدونم عزیزم چی بگم 

ولی کاش هیچی نخورین 

ولی بازم نمیدونم چی بگم

الهی که خدا خودش حافظ خودت ونی نی هات باشه عزیزم بادارو باردار شدی ؟تقویتی خوردی ؟یا همین جوری؟ لط ...

نه هیچی مصرف نکردم نه تقویتی نه داروی خاصی 

راستشو بخواین اصلا قصدم بارداری نبود

حتما اگر لایق باشم چرا که نه 

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

ای جاااان خدا حفظش کنه 😂 انشالله هر بهترینه و صلاحه همون باشه

فداتشم عزیزم تبریک میگم الهی تو دلیات زودی صحیح و سلامت بیان تو بغل خیلی خیلی مراقب خودت باش خیلیییی

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
با اجازه استارتر و البته عرض تبریک و شاباش فراوان.🙏. خانومای ای وی افی کسی اسم یا آدرس جایی یا تجهی ...

خیلی ممنون بابت تبریکتون 

نه عزیزم جایی نمیشناسم 

انشالله حل شه مشکلتون به زوی