2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

مبارکه عزیزدلم واسه منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کاربرا اینجوری میگم دیگه چی بگم  فقط از حرف یکی خیلی ناراحت شدم کاش به غیر من کس دیگه ای او ...

من بچه سوممه الان باردارم همسرم میگه این دوقلو هم بشه خوبه 😂😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نه عزیزم ناراحت نشدم اونم نظر شماست کاملا هم واقعیه

ازبس خواب و ی غذا خوردن تو ارامش برام ارزو شده دیگه از بچه ذله شدم با اینکه بعد ۸سال بچه دار شدم واقعا کم اوردم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
ازبس خواب و ی غذا خوردن تو ارامش برام ارزو شده دیگه از بچه ذله شدم با اینکه بعد ۸سال بچه دار شدم واق ...

یه بچه داری؟؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
به کاربرا اینجوری میگم دیگه چی بگم  فقط از حرف یکی خیلی ناراحت شدم کاش به غیر من کس دیگه ای او ...

عزززیززززم خیلی بهت تبریک میگم که خدا یهویی سه تا فرشته کوچولو بهت داده 😍😍😍😍 خیییبلی لذت بخشه و به همون اندازه سخخخت ان شاءا... خدا برات حفظشون کنه و سالم و صالح باشن هر سه تااااا 😍😍😍

یه بچه داری؟؟ 

اره .دیگه تصمیم گرفتم بچه دار نشم چیه بابا پیر شدیم روانی شدیم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
ازبس خواب و ی غذا خوردن تو ارامش برام ارزو شده دیگه از بچه ذله شدم با اینکه بعد ۸سال بچه دار شدم واق ...

یاد روزایی بیفت که چقد دلت بچه میخواست اونموقع آدوم میشی و خدا رو شکر میکنی که سالمه 

نظرتون محترم  انشالله از پسش بربیاییم

عزیزم موعدت کی بود میشه بگی؟؟ کی رفتی سونو

ول کن اینارو به خدا وقتی تاپیکتو دیدم خیلی زیاد خوشحال شدم مبارکه فقط اونجاش که مثل هم لباس میپوشن بعدشم به نظرم چون ۳تاهستن همیشه با هم بازی میکنن پشت هم هستن

ای ام کورد
من ۳قلو باردار شدم ولی ماه ششم دهانه رحم باز شد و هر سه زنده زنده بیرون اومدن و فوت شدن.دو پسر و یک ...

چه بد این اتفاق واسه خواهرزاده منم افتاد بعد اون من هیچ وقت اون ادم سابق نشدم .....هی خدا