2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
عزیـــــزم بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ،،، ان شالله که وروجکات سالم و صالح و خوشکل به دنیا میان،، ...

حتماااا عزیزم چشم اگر لایق باشم چرا که نه 

انشالله به همین زودی

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
مبارکتون باشه عزیزم میشه منم دعا کنی،، خونه دار شم،، اثاث هام تو هواست،، همه مسخره م میک ...

خیلی ممنون بابت تبریکتوووون 

چشم انشالله به همین زودیا خونه داشته باشین یه خونه ای که توش آرامش و شادی رو از ته دل تجربه کنین

اگه به مسخره شدن باشه که ما همیشه در حال مسخره شدنیم قرار نیست که به هر چیزی بها بدیم شما کاری بکنین فکر میکنین درسته به مسخره شدن اهمیت ندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه گلم،جاری منم سه قلو داره،چندسال اول خیلی خیلی سخته ولی بعدش راحتی،،،انشاالله صحیح وسلامت ...

از خدا میخوام انشالله پسر پنج ماهه گلتون به زودی زود خوب شه 

یه لحظه کنجکاو شدم ببینم که مشکل پسرتون چیه

رفتم تاپیک آخرو خوندم اول اینو بگم که واقعا خوشحال شدم که پدرتون اون مریضی رو نداشته و اینکه پسرتون متابولیک نداشته 

دوم هم این که دکتر نبردین تازگی ها پسرتون رو که وضعیتشو بگه؟ اگه بردین که انشالله به سلامتی و شادی ختم شه اگه نبردین نظر من اینه که یه سر ببرین ببینین چی میگه

بهترین هارو براتون آرزو میکنم

خدابرات نگه داره گلم .من خودم دوقلودارم منم همون دفعه اول شد و..البته ماسابقه دوقلویی داریم. اینکه ...

وااای چه خوب خدا حفظشون کنه 

بله حق با شماست چشم حتما 

خیلی خوشحال شدم عزیزم مبارکه قدماشون خیرباشه به سلامتی❤❤واسه منم دعاکن

خیلی ممنون بابت تبریکتوووون 

چشم حتما اگر لایق باشم چرا که نه 

استارتر اول بهت تبریک میگم بعدشم خواستی سورپرایزش کنی یک جعبه هدیه بیار داخلش جواب سونو گرافی تو بذ ...

خیلی ممنووون بابت تبریکتون و هم پیشنهادتون 

حتما امتحانش میکنم

عزیزم ممنون ولی واقعا شرایط سختی رو دارم میگذرونم من روزای یخت زیاد داشتم چیزایی که واقعا قلبم رو می ...

از خدا میخوام دلتون همین روزا آرومتر از گذشتتون بشه

برلییین خیلی بهم انرژی دادی چون حرف مردم برات مهم نیست من بودم الان میگفتم مامان بابام ناراحت میش ...

البته حق میدم به این نظرتون 

شرایط منم قاطی شد چون من قصد بارداری نداشتم و میخواستیم بعد اینکه خودمونو پیدا کردیم به فکر بچه باشیم ولی حالا کاریه که شده نمیشه که بشینم هی با خودم بگم کاش کاش کاش کاش

سعی میکنم هر دو رو یه جا کنترل کنم شاید اصلا کارهای زیادی رو به راه شد 

انشالله همیشه با انرژی باشین❤❤❤❤

واسه منم دعا کنید این ماه شد ۷ ماه چشم انتظاری

چشم عزیزم حتما 

از خدا میخوام بهترین ها براتون رقم بخوره 

۷ ماه که چیزی نیست توکل به خدا

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

عزیزم مبارکه چندوقته اقدام بودی دارومصرف کردی یا ژنشودارین

ببخشید دیر جوابتونو دادم داشتم از آخر میومدم به اول

ممنون بابت تبریکتون😍

من اصلا تو اقدام نبودم قصدم بارداری نبود

نه دارویی مصرف نمیکردم و تا جایی که میدونم چند قلویی نداریم تو خونواده هامون 

تنها سوالم اینه چطوری طاقت اوردی به شوهرت نگفتی🤔

سلام عزیزم ببخشید نمیدونم جلوتر ریپلایتون کردم یا نه خلاصه ببخشید چون دارم از آخر میام به اول نمیدونم به کی جواب دادم

به خاطر امتحانامون نگفتم که تمرکزمون به هم نخوره 

سه تا کوچولوی ناز فقط یه ساعت در حال چرت زدنن بقیشو در حال نق زدنن😅😅😅😅

حالا ول کن این وسط،بچه کوچیک حال گریه کردن نداره. ما داریم با حالت مهربانی و امید واری و کمی رمانتیک میگیم که برای بچه داری وشب بیداری و شیر دادن و اروم کردن و.... یک خورد آماده شه 

.....‌
نه هنوز عزیزم 😍 منتظرم آخرین امتحانو هم بدیم بعد

عزیزم وقتی بهش گفتی منو لایک کن

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
والا من بی بی چکم مثبت شد فورا عکسشو فرستادم🤣 بهر حال ایشالا ک بسلامتی بغلشون کنی قدمشون پر از ...

خیلی ممنون عزیزم بابت تبریکت

منتظرم امتحانامون تموم شه بعد به همین خاطر نگفتم 

بگم تمرکزمون بهم میریزه

تازه به شوق این که باید خبر بدم بهش خوب درسارو میخونم😂😂😂😂

از خدا میخوام انشالله پسر پنج ماهه گلتون به زودی زود خوب شه  یه لحظه کنجکاو شدم ببینم که مشکل ...

ممنونم عزیزم همین امروز دکتر بودم خداروشکر  همه چیز نرمال بودوخوب،،مرسی که برام وقت گذاشتی،خیلی خوشحالم،خدا این حال خوبو به همه بده انشأالله 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..