2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85486 بازدید | 2049 پست
خانم دکتر خودتونم خوب میدونید محیط بیپارستان با وجود این فصل خیلی خطرناکه...پس فعلا پروژه تعطیل

کاملا درسته دیگه تمومه همین روزا 

یهوعاااالمه زحمت کشیدم این ترم پاس شه آدم حیفش میاد

اون روز به زوووور بخشمو عوض کردم چون بخش عفونی بودم هی میگفتن چته تو واسه چی میخوای عوض کنی نترس کرونا نیست اینجا😂

منم گفتم نه از کرونا نمیترسم حالا بعدا میفهمین

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نسبت به این که به همسرم حسودیم شه که ازم میزنه جلو نه  خودم چند تا کار  نیمه تموم دارم ...

برلییین خیلی بهم انرژی دادی

چون حرف مردم برات مهم نیست

من بودم الان میگفتم

مامان بابام ناراحت میشن درسم تموم نشه کارم ثابت نیست حامله شدم

مبارک باشه گلم،جاری منم سه قلو داره،چندسال اول خیلی خیلی سخته ولی بعدش راحتی،،،انشاالله صحیح وسلامت بیان بغلت،برای شفای پسر پنج ماهه منم دعاکن لطفا،ممنون

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

منم بارداری چهارممه خیلی دوست داشتم دوقلو بود گاهی از خدا میخام دقلو باشه....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
کاملا درسته دیگه تمومه همین روزا  یهوعاااالمه زحمت کشیدم این ترم پاس شه آدم حیفش میاد اون روز ...

الهی...میدونین چیه نمیدونم حکمت خدا چی هست به یکی از همه لحاظ همه چی میده ولی یکی دیگه رو اصلا ...بازم شکر...خدایا حکمتت رو قربون.

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

سلام عزيزممم 

واييي نميدوني چقدر خوشحالم بابت تاپيکتون 

باور کن تو دلم ناراحت بودم واسه اينکه آينده ام مشکل دارم الان که تاپيکت اومدم نميدوني تو دلم خوشحاله بر روي لبم لبخند ميزنم

اصن غصه نخور

دراينده بچه هات نترس 

خدا بهتون سه برابر روزي ميده بخدا

اين بچه ها خيلي برکت داره بخدا

من هميشه سر نمازم برا همه اونا بچه دار نميشن دعا ميکنم کليييي دعا ميکنم وهمينطور باردار هستن دعا ميکنم سالم باشن

استارتر جونم هروقت به شوهرت گفتي بيا واسمون تعريف کن باشه قشنگم وتگم کن 

چون کنجکاوي شدم ببينم شوهرت در عکسالعمل چيکارميکنه بااين سه قلو قشنگش

استارتر واسه منم خيلي دعا کن عاقبت بخير بشم ودر اينده خوب داشته باشم

ماشاالله . به خیر و سلامت ان شاالله دوران بارداری رو بگذرونی ... زایمان کنی و فرزندان سالم خدا بهتون بده . ان در ضمن خدایا صبر که میدی ... بیشتر بده ... بالاخره 3 تا بچه سختی های زیادی داره . 🌷

چشممممم اگر لایق باشم حتما خیلی خوشحالم از اینکه شما شاد شدین

😘😘😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

سلام خیلی مبارکه.خوشحال شدم براتون.

ازتون در خواست داشتم برای دل منم صلوات بفرستین.منم برای شما میفرستم.سعی می کنم یادم نره.برای من وزندگیم وبرای زندگی خواهرم وشفای بچش.برای شفای برادرام

برای شادی روح مادر جوانم

برای بچه هام  دعا کنید