2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
اینجوری واکنش هر سه تارو میبینی کم کم هم امادش میکنی وگرنه ممکنه از خوشحالی سکته کنه دوراز جونش بع ...

پس اولشو اینجوری میگم 

میگم چون امتحان هارو خوب دادیم یه کادو گرفتم برا خودمون بعدش همونی که شما میگین ....

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

اخرین امتحانتون کیه؟😂😂😂😂😂😊

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اولشو اینجوری میگم  میگم چون امتحان هارو خوب دادیم یه کادو گرفتم برا خودمون بعدش همونی که ش ...

آره خییییییییییییییییلی خوبه😍

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
فکر کنم کامل متوجه نشدم چجوری؟☺ یه بارم بگین

دلبسته اسم یه گروه هست که بسته های سورپرایزی واسه خبر بارداری متناسب با شرایط و سلیقه شما میسازن تاپیک شمارو دیدم اولین چیز اون به ذهنم رسید من خودم واسه خبر بارداری ام خیلی هیجان داشتم 

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃
اخرین امتحانتون کیه؟😂😂😂😂😂😊

شنبه 

میخواستم امشب بگم ولی اگه بگم میدونم جفتمون تمرکزمون میریزه بهم داغون میدیم امتحانو

اوه تا شنبه!🤔🤔

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
آره خییییییییییییییییلی خوبه😍

فک کنم بهترین کادوی عمرش بشه

خوش به حاااالش کاش یکی هم برای من همچین خبری میاورد با این مدل

اوه تا شنبه!🤔🤔

دل تو دلم نیست ولی مجبورم باید تحمل کنم دوماهه تحمل کردم اینم روش 

تااازه با این انگیزه که قراره بهش بگم درسارو خوب میخونم😂

عیب نداره تا شنبه چیزی نمونده

فراهم کن اسباب خبر رو یعنی همچن کادو اینا 

ولی من جای همسرت باشم خیلی ناراحت میشم که قبل از من خبر بارداری همسرم رو کس دیگه بدونه

بهش نگو خواهرت میدونه دلش میشکنه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
دلبسته اسم یه گروه هست که بسته های سورپرایزی واسه خبر بارداری متناسب با شرایط و سلیقه شما میسازن تاپ ...

آهاااااان نمیدونستم 

ممنون که گفتین

فک کنم بهترین کادوی عمرش بشه خوش به حاااالش کاش یکی هم برای من همچین خبری میاورد با این مدل

از خوشحالی  و تعجب فک پایینش میافته مطمئنم

به این حالت😮

دل تو دلم نیست ولی مجبورم باید تحمل کنم دوماهه تحمل کردم اینم روش  تااازه با این انگیزه که قرا ...

منم ایده اشتادو عملی کردم خیلی خوب بود البته من کالج گذاشتم

عیب نداره تا شنبه چیزی نمونده فراهم کن اسباب خبر رو یعنی همچن کادو اینا  ولی من جای همسرت باش ...

خواهر ندارم 

دوستمه 

نه نمیگم وااای اگه بفهمه پدر اونو در میاره میگه اون نگفت تو چرا نیومدی بگی 

چون همکاریم هر روز همدیگرو میبینیم

خوب شد گفتین

منم ایده اشتادو عملی کردم خیلی خوب بود البته من کالج گذاشتم

من گفتم چون سه تا میخواد بگیره یه چیز ارزون بخره😁