2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
مبارک برای سلامتی دخمل های منم‌ دعا کن

خیلی ممنون بابت تبریکتون 

چشم حتما اگر لایق باشم 

از خدا میخوام دختراتون به زودی صحت پیدا کنن و دلتون آرومتر و شادتر از گذشته بشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
منم بارداری چهارممه خیلی دوست داشتم دوقلو بود گاهی از خدا میخام دقلو باشه....

انشالله هر چی صلاحتونه همون باشه 

اول سالم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا ب شوهرت گفتی عکس العملشم بگو و حتما منو تگ کن اختصاصی من دل تو دلم نیس صفحات اولم بهت گفتما& ...

ای جاااان  چشم میگم 

ممنون از یادآوریتون😙

وااااااااااااای عزیزم مبارک باشه

من اگه بودم مثلا عروسک تو هم تو هم یا نامه ای که توش نوشته ما داریم سه تایی میایم آخی چقد تصورش شیرینه.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
وااااااااااااای عزیزم مبارک باشه من اگه بودم مثلا عروسک تو هم تو هم یا نامه ای که توش نوشته ما داری ...

خیلی ممنونم بابت تبریکتون و هم بابت پیشنهادتووون چشم حتما امتحان می کنم 

بهترین هارو براتون آرزو می کنم در کنار آرزوی مامان شدنتون

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

خیلی ممنونم بابت تبریکتون و هم بابت پیشنهادتووون چشم حتما امتحان می کنم  بهترین هارو براتون آر ...

ممنون عزیزم انشالله منم یه روز مثه شما بیام خبر خوش بدم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
به نظرم یهونگو اول یه کادو بهش بده که توش یه پستونک باشه و بگو مبارک باشه بابا شدی و عکس العملش رو ...

وااااااای یه لحظه تصور کردم بیچاره ذهنش قاطی می کنه با خودش میگه کدومو راست میگه😂😂😂😂

خیلی ممنون عالی بود 

الهی...میدونین چیه نمیدونم حکمت خدا چی هست به یکی از همه لحاظ همه چی میده ولی یکی دیگه رو اصلا ...با ...

باور کنین ما خیلی سختی کشیدیم تا به اینجا برسیم خییییلی ها 

ولی دیگه به شیرینی الان می ارزه 

توروخدا فک نکنین همه چی ما تامین هست و دیگه هیچ مشکلی تو زندگی نداریم

مگه میشه همچین چیزی؟

وااااااای یه لحظه تصور کردم بیچاره ذهنش قاطی می کنه با خودش میگه کدومو راست میگه😂😂😂😂 خیلی ممنون ...

اینجوری واکنش هر سه تارو میبینی کم کم هم امادش میکنی

وگرنه ممکنه از خوشحالی سکته کنه دوراز جونش

بعدم به نظرم اینجوری خیلی بانمک تر میشه😂

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
بهش بگی سه بار پدر میشه و اینکه بسته سورپرایز ی دلبسته واسه اینجور مواقع عالیه 

فکر کنم کامل متوجه نشدم چجوری؟☺

یه بارم بگین