2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85485 بازدید | 2049 پست
خیلی ممنون بابت تبریکتون دوتامونم اینترنیم ولی یه سرمایه ای دستمون داریم انشالله از پسش بر بیایم

انشالله خدا کمکتون کنه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

استاتر به شوهرت نگفتی

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییلی ممنون  فقط موندم چطوری بگم به همسرم؟

به نظرم یهونگو

اول یه کادو بهش بده که توش یه پستونک باشه و بگو مبارک باشه بابا شدی و عکس العملش رو ببین

وقتی بوس و بغل تموم شد بگو به کادو دیگه هم دارم یکی عین همونو دوبااااره بهش بده وقتی گفت چیه بگو بازکن ببسن وثتی با تعجب نگاهت کرد بگو خوب چیه انتظار نداشتی دوقلو بشن؟؟؟

وقتی هیجان زده بودو گفت جون من دوقلو هستن بگو نه شوخی کردم باهات😂😂😂

راستی یه چیز دیگه هم هست برو یه جعبه عین همون بازم بیار بگو باز کن تا بهت بگم سر شوخیم چی بود؟

وقتی باز کرد و دید عین همونه بگو دیدی شوخی کررردم😂😂 

سه قلوان😐

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ای جانم مبارکت باشه منم دوقلو دارم تا میتونی الان استراحتاتو بکن😊

عزیزم من شیر میدم به بچم الان چهار ماهست

میشه بگی چیا بخورم و چه ورزشی انجام بدم که هم خودم هم شیرم قوت داشته باشیم و چاق نشم؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
عزیزم من شیر میدم به بچم الان چهار ماهست میشه بگی چیا بخورم و چه ورزشی انجام بدم که هم خودم هم شیرم ...

عزیزم برای تعذیه اصولی بهتره پیش متخصص تغذیه بری اما میتونم تا حدودی بگم چی بخوری،ببین در واقع تغذیه سالم شامل سبزیجات،مغزیجات و حبوبات میشه و اینکه چطور و چند وعده در هفته مصرف بشه.همون چیزایی که در زمان قبل بارداری یا بعد شیر دادن ضرر یا مفیده باید مصرف بشه،اما چون شما داری شیر میدی و بیشتر هم کالری مصرف میکنی مقدارشو باید بیشتر کنی.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
عزیزم من شیر میدم به بچم الان چهار ماهست میشه بگی چیا بخورم و چه ورزشی انجام بدم که هم خودم هم شیرم ...

اما برای ورزش من نمیدونم شما طبیعی زایمان کردی یا سزارین؟اگه سزارین بودی که باید تا شیش ماهگی صبر کنی و از ورزشهای سبک که جنب و جوش و پرش زیادی نداره شروع کنی مثل شنا،پیاده روی،دوچرخه سواری و یا یوگا و‌پیلاتس.طبیعی هم اگه مشکل نداری میتونی اکثر ورزشارو بری

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
وااااااای خداااااا چه خووب خیلی ذوق کردم خدا برات نگهشون داره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍.واسه خواهر منم دع ...

ببخشید عزیزم قصد دخالت و فضولی ندارم اما 20 ماهگی برای اقدام دومین بچه زود نیست؟ 

پسر من چندروز دیگه هیجده ماهش پر میشه انقد اذیتم میکنه ک وقت سر خاروندن ندارم بخدا...شاید بچه شما آروم باشه البته من نمیدونم...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
اما برای ورزش من نمیدونم شما طبیعی زایمان کردی یا سزارین؟اگه سزارین بودی که باید تا شیش ماهگی صبر کن ...

سزارین بودم،هیچ کدوم از ورزش هایی که گفتین رو نمیتونم برم،چون شهرمون استخر و باشگاه نداره

تا کی نمیتونم حلقه بزنم؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

مبارکه عزیزم خدا بهت فرج خیر بده خدا در توان هر کی ببینه از لحاظ جسمی و مالی و اخلاقی  چند قلو میده والا به منم میگفتن چند قلو میشه یدونه شد خیلی هم بهتر به همینم اعصابم‌ نمیرسه 

اسی اگ گفتی منم لایک کن راستی چون کارت تو بیمارستانه مواظب باش مریض اینا نشی زیادم خودتو خسته نکن هفته های اولته باید خیلی مواظب خودت باشی ک خدای نکرده طوری نشه چون این هفته ها خیلی حساسه ب نظرم دیگ نرو سرکارت چون س تا هم هستن😘😍❤️خیلی مواظب سلامتیت باش توروخدا خیلی شرایطت حساسه اونی ک ی دونه داره از اول همش خوابیده تو ک س تا داری الان تا دستشویی هم آروم آروم باید بری البته نظر منه هااا بی احترامی نکردم 🙄

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

سلام برلین جان مبارکه عزیزم ان شاالله بسلامتی

دوران بارداریتو سپری کنی و نی نی هاتو صحیح و سالم 

بغلشون کنی تروخدا برام دعا کن ده ساله منتظرم 

عاشق دوقلو سه قلو هستم ارزومه منم ب همین زودیا 

باردار بشم اونم سه قلو ..تو مادری و دعات پیش خدا

ارج و قرب داره خیلی محتاج دعاتم عزیزم🙏🙏🙏😘

مواظب خودت و نی نی ها باش گلم

الهی و ربی من لی غیرک