2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85488 بازدید | 2049 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کمک باروری باردار شدین یا طبیعی?چرا به همسرتون نگفتین تا امروز ?دلیل خاصی دارین...

نه هیچی طبیعی 

واللا خواستم مطمئن شم بعد بگم که رسید به اینجا ولی هنوز نگفتم 

نه دلیل خاصی نداره همین جوری دوست داشتم 

کارهای دکتر رو اینا هم با دوستم بودم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
نه عزیزم کاملا طبیعی  خودشم اصلا اصرار نداشتیم همون دفعه باردار شم گفتیم اگه شد که چه خوب نشد ...

چه خوب 

مبارکتون باشه 

هر چند که راه سختی پیش رو دارین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وا عزیزم مبارک باشه برای منم دعا کن من سندرم ترنر دارم شاید حامله نشم ولی توکلم به  خدا دعا ی ش ...

عزیزم حتماااا دعات میکنم ایشالله که لایق باشم

عزیزم همون طوری که گفتم آرامش داشته باش 

با خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره

عزیزم تبریک میگم برای سه تاشون صلوات فرستادم ایشالا سالم بیان بغلت حالا باید بگردی دنبال اسم😂😂😂

اونا ایالله سااالم باشن اسم مهم نیست 😙😙😙😙

خیلی منونم از شما

مبارکت باشه عزیزم خیلی حالم خوب شد با حال خوبت منم بعد چند سال باردارشدم حالت رو میفهم ان شا الله با ...

عزیززززم خداروشکر حالتون رو خوب کردم 

خیییلی حس خوبیه 

ایشالله نی نی شما هم سالم و صالح باشه

راستش من منتظر نبودم گفتم شد که چه خوب نشد هم صبر میکنیم