2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
چرا نگران نیستم همین روزا تازه داره کم کم تموم میشن امتحانا  چطور؟ من منظورم از اون نگرانی ها ...

آخه حیفه این همه درس خوندی استفاده نکنی

منم مامام ارشد میخونم استرس دارم بچه دارشم از کار و درس بشم

ذوقتو کردم که شادی

من بودم غصه میخوردم که حالا زحماتم هدر میره

بهم انرژی دادی

عزیـــــزم بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ،،، ان شالله که وروجکات سالم و صالح و خوشکل به دنیا میان،،، عزیز جون برا منم دعا کن که ان شالله این ماه مامان بشم ممنونم ازت  

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشالله سه تا بچه سالم و صالح خدا بهت بده انشالله غم نببینن وقتی بزرگ شدن خوشبخت بشن و غصه شونو نخور ...

عزیزم این چه حرفیه داری میزنی آرزوی مرگ میکنم یعنی چی 

من دعات میکنم ولی تا خودت نخوای که نمیشه 

محکم تر از قبل پاشو ادامه بدی راهیو که میدونی درسته به خدا توکل کن از خدا کمک بخواه مگه میشه دست خالی برگردی 

ما هم همچین روزایی داشتیم اصلا همه داشتن 

هر وقت خواستی پیام بده حرف بزنیم شاید یکم از دلتونو آروم کردم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

مبارکتون باشه عزیزم

میشه منم دعا کنی،، خونه دار شم،،

اثاث هام تو هواست،،

همه مسخره م میکنن،،

دعا کن خونه بخرم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
مبارکتون باشه عزیزم میشه منم دعا کنی،، خونه دار شم،، اثاث هام تو هواست،، همه مسخره م میک ...

ان شالله که به همی زودیا خونه دارم میشی عزیزم ، خدا بزرگه ، بهش توکل کن

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

خدابرات نگه داره گلم .من خودم دوقلودارم منم همون دفعه اول شد و..البته ماسابقه دوقلویی داریم.

اینکه میگی به شوهرم نمیگم تارفت وامدم قطع نکنه بگم حتماااااازیرنطرمتخصص بروازهمین اول.ومراقبتت بایدخیلی زیادباشه رفت وامدت کمم بایدقطع بشه چون توچندقلویی احتمال زایمان زودرس هست.

انشالاسالم بیان بغلت❤

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
آخه حیفه این همه درس خوندی استفاده نکنی منم مامام ارشد میخونم استرس دارم بچه دارشم از کار و درس بشم ...

به همین دلیله که به همسرررم نمیگم دیگه پس چییییی؟😂😂😂😂

میخوام پروژه ها کار ها تموم شه بعد

به همین دلیله که به همسرررم نمیگم دیگه پس چییییی؟😂😂😂😂 میخوام پروژه ها کار ها تموم شه بعد

خانم دکتر خودتونم خوب میدونید محیط بیپارستان با وجود این فصل خیلی خطرناکه...پس فعلا پروژه تعطیل

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ان شالله که به همی زودیا خونه دارم میشی عزیزم ، خدا بزرگه ، بهش توکل کن

هر روز دعام کن

ممنونتم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
به همین دلیله که به همسرررم نمیگم دیگه پس چییییی؟😂😂😂😂 میخوام پروژه ها کار ها تموم شه بعد

آره متوجه شدم آخه یه ماه به شوهرت  نگی تا نهایت درست تموم شه

کارتو تخصصتو کی شروع کنی؟

من به خاطر این همیشه میگم کاش مردا زایمان میکردن

اونا همیشه از ما تو موفیقت جلو میزنن

آخه حیفه این همه درس خوندی استفاده نکنی منم مامام ارشد میخونم استرس دارم بچه دارشم از کار و درس بشم ...

خوشحالم که بهت انرژی دادم

آره متوجه شدم آخه یه ماه به شوهرت  نگی تا نهایت درست تموم شه کارتو تخصصتو کی شروع کنی؟ من به ...

نه نسبت به این که به همسرم حسودیم شه که ازم میزنه جلو نه 

خودم چند تا کار  نیمه تموم دارم به خاطر همون

کار و تخصص هم میخونیم توکل به خدا اومدیم دنیا زندگی کنیم تلاش کنیم 

به همین لذتشه درس دیگه

استارتر اول بهت تبریک میگم

بعدشم خواستی سورپرایزش کنی یک جعبه هدیه بیار داخلش جواب سونو گرافی تو بذار با سه تا پستونک و یک کارت پستال روشم بنویس ما داریم میایم بابایییییی

پیج خوشمزه من @angel__dessert
عزیزم این چه حرفیه داری میزنی آرزوی مرگ میکنم یعنی چی  من دعات میکنم ولی تا خودت نخوای که نمیش ...

عزیزم ممنون ولی واقعا شرایط سختی رو دارم میگذرونم من روزای یخت زیاد داشتم چیزایی که واقعا قلبم رو میسوزوند انا جند وقتع یخت ترین روزا رو دارم میگدرونم تلخی روزام تمومی نداره برام دعا کن کاری ازدستم برنمیاد میترسم دلم ارامش میخواد .....‌