2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
خیلی ممنوووون بابت دعای قشنگتون و هم بابت تبریکتون  چشم

مبارکت باشه عزیزم ایشالله سلامت و راحت به دنیا بیان 

خواهش میکنم برای منم دعا کن دیروز ای یو ای کردم جوابم مثبت شه 

خیلی خسته شدم از انتظار😔😔

خدایا شکرت 
خواهش میکنم،عزیزم،دوست دارم خاطره زایمانت و بخونم به علاوه سه تا کوچولو ناز لای پتو در هنگام چرت زدن

سه تا کوچولوی ناز فقط یه ساعت در حال چرت زدنن بقیشو در حال نق زدنن😅😅😅😅

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خداوند براتون هر ۳ تاشو با هم حفظ کنهِ،میشه برای حاجت دل منم دعا کنی.یه حاجت خیلئییی مهمی&nb ...

خیلی ممنون بابت دعای قشنگتون 

چشم عزیزم حتما عزیزم اگر لایق باشم چرا که نه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
واقعا منم‌نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

عزیزم آخه شرایط ما فرق داره
درگیر درسا و امتحانامون و دانشگاهمون و بیمارستان هستیم
اگه میفهمید هم نمیذاشت برم هم تمرکزمون به هم میخورد

بالاخره برای رسیدن به یه سری چیزا باید صبر کنیم
وگرنه دل تو دلم نیست بگم

همین روزا میگم

مبارکت باشه عزیزم ایشالله سلامت و راحت به دنیا بیان  خواهش میکنم برای منم دعا کن دیروز ای یو ا ...

انشالله مثبته اونم چه مثبتی میای خبرشو میدی خوشحالیم چند برابر بشه

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

من عاشق چندقلو هستم زنده و سلامت و خوشکل و ناز و تپل مپل دنیا بیان انشاالله به امید خدا 

انشالله

ممنون بابت دعای قشنگتون

چشمممم اگر لایق باشم حتما من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم ببینین اصلا نگران نباشین آرام ...

برلین  جون یه سوال

نگران درس و دانشگاه و کار نیستی؟

با سه قلو حداقل یکسال اول حالا تا پرستار بگیری درگیری

من نمیدونم فاز این منفی بافا چیه!؟ اگر راه حلی داری بده اگه نه دیگه مرض داری دل بنده خدا رو خالی کن ...

خوب شما نمسفهمی ما چه کنیم؟؟؟دکترا معمولا توی کشورای پیشرفته  ریداکت می کنن توی ایرانم همینطور راه حلشم خودش بلده قرار نیست فردا تو زجرشو بکشی

>*
خیلی بهت تبریک میگم.ان شاءالله صحیح و سالم بیان بغلت و عاقبت بخیر بشن. ولی واقعا چجوری همسراتون متو ...

خدا حفظشون کنه 

برای سورپرایز کردن نیست عزیزم 

هم خودم دیر فهمیدم و هم اینکه
درگیر درسا و امتحانامون و دانشگاهمون و بیمارستان هستیم
اگه میفهمید هم نمیذاشت برم هم تمرکزمون به هم میخورد
وگرنه دل تو دلم نیست بگم

امشالله سه تا بچه سالم و صالح خدا بهت بده انشالله غم نببینن وقتی بزرگ شدن خوشبخت بشن و غصه شونو نخوری  

میشه منم به دعا کردنات اضافه کنی من بچه نمیخوام ولی غمی دارم که حالمو داغون کرده یه چیزی که فکر میکردم خوب پیش میده بد شده الان هم خودم ناراحتم هم دیگران منو مسخره و سرزنش میکنن دارم دیونه میشم تورو خدا هرشب دستت رو بزار تو شکمت به خدارو قسم بده به سه تا بچه هات به معجزه ی ای که تودلت تا هروقت که یادت بود بدام دعا کن باورت میشه ارزوی مرگ میکنم حالم خوب نیست دعام کن 

برلین  جون یه سوال نگران درس و دانشگاه و کار نیستی؟ با سه قلو حداقل یکسال اول حالا تا پرستار ...

چرا نگران نیستم همین روزا تازه داره کم کم تموم میشن امتحانا 

چطور؟

من منظورم از اون نگرانی هایی که میگم برای بچه دارشدنو میگم نگران نباشین