2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
تو راهیت چیه ماشاالله

معلوم نیس فعلن هش هفتم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
من دو تا دارم سومی رو حاملم عزیزم قشنگ برنامه ریزی کن به همه چیت میرسی من قشنگ تمام وقتمو برنامه ریز ...

من که همیشه خدا خونه ام کار خاصی ندارم تفریح هم هیچ دوس دارم فقط ی کم بخوایم که باجی خانوم نمی ذاره 🤩

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به سلامتی. منم اولیم دختر بود دومی پسر سومی هم دختر.

بس شمام سه تا داری خدا حفظشون کنه منم دوست دارم سومی سالم باشه و دختر باشه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

بچه ها من رفتم بیمارستان 

چون مرخصی باید بگیرم این چند روز رو دوشیفت میرم

خیلی ممنونم از بابت تبریک های قشنگتوووون 

خیلی متشکرم بابت پیشنهاد های خوبتون 

شب تک تک سوال هارو تا بتونم جواب میدم

روز خوبی داشته باشین همگی     

بهترین هارو براتون آرزو میکنم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

عزیزم تبریک میگم 

امیدوارم بارداری راحتی داشته باشین و خدا فرزندان سالم و صالح بهتون بده 

ایده ی من ، میتونید صندوق عقب ماشینتون سه تا کفش نوزاد بزارید و چند تا بادکنک و یه نامه 

نامه ای که از زبون نی نی ها نوشته شده 

تو نوشتن نامه باید خیلی خلاق باشید ، مثلا بچه هایی که الان تو شکم مامانشونن ، شاهد عشق پدرو مادرشونن 

بسیار شکمو هستن و هر لحظه ممکنه دلشون یع غذای خوشمزه بخواد 

بگن ما خیلی شیطونیم و همش باعث میشیم مامانی اذیت بشه پس باید بیشتر از هر موقع ی دیگه حواست به مامانمون باشه ، تا خودمون به دنیا بیایم و همه جوره مخلص مامانمون باشیم آب تو دلش تکون نخوره 

پس تا اون موقع مامان خوشگلمون دستت امانت 😄😅(همه اینارو با غلط املایی بنویس که مثلا واقعا سه تا بچه نوشتن، هی کلمه ی بابا رو هم بکار ببر تا بیشتر احساساتی بشه) در اخر هم بنویس اینم عکس دسته جمعیمون و کنارش عکس سونو گرافی رو بچسبون) 

ولی خب بهتره به یه بهونه ای شوهرتو بفرستی که از صندوق ماشینت یه چیزی بیاره که با این صحنه روبهرو بشه 

یا اصلا تو اتاق اینارو آماده کن و بفرستش بره تو اتاق و نامه رو ببینه 

بعدم یواشکی ازش فیلم بگیر از واکنش هاش

در اخر با یه کیک شب قشنگتون رو جشن بگیرین

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

واااییی عالیه عزیزم خیلییی تبریک میگم بهت چقد ذوق کردم 😍😍😍سه تا وروجک شیرین اولش یکم سخته کمک داشته باشی اصلا سخت نیس بزرگ بشن همبازی میشن توام راحت میشی بچه با خودش روزیشو میاره از خدا میخام هرسه تاشون صحیح و سالم بیان بغلت 

زمانه جون از علایمت میشه بگی

حالت تهوع کمی دارم سرگیجه دارم سینه هامم یکم درد میکنه گاهی تکرار ادرارم دارم 

بچه ها من رفتم بیمارستان  چون مرخصی باید بگیرم این چند روز رو دوشیفت میرم خیلی ممنونم از بابت ...

عزیزم‌گفتی به شوهرت؟

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
بس شمام سه تا داری خدا حفظشون کنه منم دویت دارم سومی سالم باشه و دختر باشه 

آره عزیزم منم سه تا دارم دخترم ۱۲ پسرم ۴ دختر کوچولو هم ۴۵ روزشه. انشالله سالم باشه و دحتر که دخترت آبجی داشته باشه خیلی آبجی خوبه . من خودم خواهر ندارم میدونم چقدر سخته

بچه دار شدن دوباره؟من ۴ماه بعد باردار شدم.والان یه دخار دارم که البته دخترمم مشکلات زیادی داشت

خداروشکر بچه دارشدین ..اره ی دختر داره ۱۰ماهشه اونم بعد ۲ماه باردارشد اون موقع منم بچه نداشتم قرار بود یکیشون رو بزرگ کنم ولی ....نشد ۷ماه بعد اونا خودمم باردارشدم اونم به صورت معجزه واقعا 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون