2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
به کاربرا اینجوری میگم دیگه چی بگم  فقط از حرف یکی خیلی ناراحت شدم کاش به غیر من کس دیگه ای او ...

ولشون کن . در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نمیشه بست. یه بچه داشته باشی حرف در میارن دوتا و سه تا هم باشه حرف در میارن . دختر باشه یه چی میگن پسر باشه یه چی دیگه میگن. تو زندگی خودت رو بکن. حرف زیاده. من دو تا دختر یه پسر دارم یکی میگه چه خوب دخترت خواهر داره یکی میگه چه بد پسرت پشت میخواد یعنی داداش میخواد.... به خدا یه تکه وقتیه افسردگی گرفتم. از دست حرفهای استرس زای مردم. هرچی خدا بخواد میده. حالا شوهر منم دهن بین هی میگه یکی دیگه بیاریم پسر بشه که جفت باشن. ولی من دیگه طاقت ندارم.

اره .دیگه تصمیم گرفتم بچه دار نشم چیه بابا پیر شدیم روانی شدیم 

من دو تا دارم سومی رو حاملم عزیزم قشنگ برنامه ریزی کن به همه چیت میرسی من قشنگ تمام وقتمو برنامه ریزی کردم به اصتراحتم به کارام تفریحم همه چیم میرسم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیتشون چیه 

یه دختر یه پسره

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
یاد روزایی بیفت که چقد دلت بچه میخواست اونموقع آدوم میشی و خدا رو شکر میکنی که سالمه 

ادم هستم وخداروهم شکر می کنم بخاطر این نعمت بزرگ تو زندگیم خدا هیچی بهم نداده جز همین دخترم ولی وقتی از بی خوابی بالا میارم یا اشتهام کور میشه در حد ی درددل کم میارم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
چه بد این اتفاق واسه خواهرزاده منم افتاد بعد اون من هیچ وقت اون ادم سابق نشدم .....هی خدا 

بچه دار شدن دوباره؟من ۴ماه بعد باردار شدم.والان یه دخار دارم که البته دخترمم مشکلات زیادی داشت

من دو تا دارم سومی رو حاملم عزیزم قشنگ برنامه ریزی کن به همه چیت میرسی من قشنگ تمام وقتمو برنامه ریز ...

بچه خیلی خوبه خیلی شیرینه درسته سختیم زیاد داره ولی واقعا هدیه ی خداست 

منم با اینکه سر این ی نیم وجبی دارم پیر میشم ولی دلم نمیاد تنها باشه ضمن اینکه خانواده ۳ نفری کم جمعیته حال نمیده 😂

خوش بحالت که به زودی سومی رو هم میاری 😍

خدا حفظشون کنه ان شالله سلامت باشن منم دختر عموم ۳ قلو‌داره الان ۵ سالشونه دختر عمم ۲ قلو دارن ماشالله انقد شیرینن والا اونا میگن تا ۳ ماه سخته بچه خوابش تنظیم شه کمک باشه مسئله ای نیست ! من یه دونه پسر دارم تازه رفته ۶ انقد شیرینه که نگو درسته زحمت داره ولی خب همیشه میگم چرا خدا یه

دونه دیگه مثل تو نداد بشید دوتا شبیه تو ! عزیزم خدا حفظشون کنه ان شالله بارداریو راحت بگذرونی ! آروین منم دعا کن مرسی 

مامان یه پسر کوچولو😍! مرسی واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستید ! کاربرسال ۹۷ ام !   
بچه خیلی خوبه خیلی شیرینه درسته سختیم زیاد داره ولی واقعا هدیه ی خداست  منم با اینکه سر این ی ...

ممنون عزیزم ایشالله شمام میاری

😍😍