2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85488 بازدید | 2049 پست

من که حاضرنیستم دوقلو هم داشته باشم چه رسد بع ۳قلو .از پس همین یکی هم برنمیام ذوق فقط مال حاملگیع وگرنه بدنیا بیان ایشالا ......ذوق یادت میره ازبس اذیت میشی 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
من که حاضرنیستم دوقلو هم داشته باشم چه رسد بع ۳قلو .از پس همین یکی هم برنمیام ذوق فقط مال حاملگیع وگ ...

نظرتون محترم 

انشالله از پسش بربیاییم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

عزیزم سونوت بااولین روز اخرین پریت یکی بود؟؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
😆😆😅😅😅😅😆😆😂😂😂😂😂

😁😁😁اما کاملا قضیه جدیه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
نظرتون محترم  انشالله از پسش بربیاییم

وایییی ناراحت شدین بخدا منظوری نداشتم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

با اجازه استارتر و البته عرض تبریک و شاباش فراوان.🙏. خانومای ای وی افی کسی اسم یا آدرس جایی یا تجهیزات پزشکی میشناسه؟ کاتتر انتقال جنین میخوام بیمارستان گفته خودم باید تهیه کنم . خواهشتون میکنم🙏🙏

بیبی زدم امروز. منفیه

چند روزه عقب انداختی 

بله عزیزم از اولین روز آخرین دوره قاعدگی

میگه تاریخشون رو بگو 

بله عزیزم از اولین روز آخرین دوره قاعدگی

اهان بس اینجور ایشالله به سلامتی زایمان کنی منم هف هفته و شیش روزم منتظرم 16 هم برم برا سونو براین پرسیدم که یه موقع زود نرم نشون نده پریودامم منظم بود 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
از پسش بر میای . حالا مگه چیه؟ من پنج قلو هم دیدم. تازه هر کی میبینه کلی ذوق میکنه.

به کاربرا اینجوری میگم دیگه چی بگم 

فقط از حرف یکی خیلی ناراحت شدم کاش به غیر من کس دیگه ای اون پست رو نبینه 

گفت من جات بودم دوتاشو حذف میکردم تازه حالا ذوق مرگم شدی اه اه

ولی اینم نظر ایشونه انشالله که هیچ وقت کسی همچین تصمیمی نگیره

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن