2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85486 بازدید | 2049 پست
چقد خوشحال شدم 😍😍😍سه قلو وای خداااا  خیلی جالب بنظر میاد ،ایشالا صحیح و سالم بیان تو بغلت&n ...

خیلی ممنون بابت تبریکتون

چشم حتما

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله سالم و سلامت بغلشون کنی برای منم دعا کن عزیزم  به شوهرت هنوز ن ...

خیلی ممنون بابت تبریکتون 

نه هنوز فردا شب انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت دوقلوها بیشتر در خطر هستن ک بیماری بگیرن،بخصوص بعد ماه ۶، برا همین اکثرا تو ماه هشتم خاتمه بار ...

آهان بله مخصوصا اینکه همسان باشن به علت کیسه آب مشترک حتی منشا گرفتن از بند ناف مشترک میتونه به یکی مواد مغذی زیاد برسه به یکی کم البته این یه مورد بود که من گفتم 

ولی انشالله به سلامتی ختم بشه مثل بقیه دوقلوهایی که به دنیا اومدن

ببخشیدسوال میکنم.منم دوقلودارم. بیمارستان خصوصی یادولتی؟ماله منوگفتن طبیعی اخه.وزنشون چقدبود؟هفته چ ...

دوقلو رو كه سزارين ميكنند.بيمارستان ميلاد با اينكه رايگانه واسه تامين اجتماعيا و فقط كواقع خطر سزارين ميكنه اما دو قلوها رو اول٣٨هفته يا٣٧ سزارين ميكنه

ما ملت حسينيم
عزیزم ،جونم ،عشقم ،مامان کوچولوی اینده میشه بیزحمت تاپیک رو قفل کنی من حوصله این کاربرارو ندارم دیوو ...

عزیزم نمیتونم اینجا خیلیا دارن به هم اطلاعات مفیدی میدن 

شما ببخشید یا باید نظر نمیدادین یا وقتی دادین همه واکنش ها طبیعی هست 

مگه من با شما که مخالف نظر من بودین بد جوابتونو دادم یا گفتم حرف نزن حوصلتو ندارم 

کاملا هم نظرتون محترمه و درسته و واقعی هست

من عاشق دوقلوم، کاش بچه های منم دوقلو بشن، یه دختر یه پسر، واقعا چیزی روی چندقلوزایی تاثیر داره؟؟؟

انشالله هر چی صلاحه 

والا پیگیرش نبودم نمیدونم چی تاثیر داره و البته مخالف دستکاریم