2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ۷رفته بودم ،دکتر گفت دوقلوی همسان هستن تو ی کیسه مشترک،ب نظرت احتمال داره کیسه آبشون از هم ...

متوجه منظورتون نشدم یعنی چی کیسه آبشون از هم جدا بشه بعدا؟

اونایی که همسانن از یه اسپرم هستن بعد حین تقسیم سلول های تخم تبدیل میشن به دو تا 

فکر نکنم جدا بشه اونا تو یه کیسه هستن نه نمیشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
مبارکت باشه عزیزم  منم 4سالونیم منتظرم برام دعاکن

خیلی ممنونم چشممم حتما اگر لایق باشم

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

ای جونمممممم  مبارکه خدا حفظشون کنه  تو این حس خوبت واس حاجت منم دعا کن بی زحمت  و ...

خیلی ممنون بابت تبریکتون 

چشم حتما اگر لایق باشم

خیلی ممنون بابت تبریکتون  چشم حتما اگر لایق باشم

وای نمیدونم چرا ولی خیلی ذوق کردم 

احساساتی شدم

حتما منتظر میمونیم بعدا بیاین جنسیت و اینارو بگین 

خداروشکر 

حتماازش فیلم بگیریااا..آب قنددرست کن بگو اینو بخور قندت نیفته😅😅😅 بگو سه تاخبر خوب دارم... اولی با ...

پیشنهاد خوبی بوووود هم زود هم بدون حاشیه 😂😍

متوجه منظورتون نشدم یعنی چی کیسه آبشون از هم جدا بشه بعدا؟ اونایی که همسانن از یه اسپرم هستن بعد حی ...

اخه دکتر سونو گف تا هفته ۱۲ احتمالش هس ولی خیلی کمه ،اینقد دکتر زنان منو ترسوند از بیماری مادرزادی و فلان ،فکرم همش مشغوله ،فقط دنبال یکی میگردم ک بهم اطلاعات بده درمورد دوقلوهای همسان😔

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
وای نمیدونم چرا ولی خیلی ذوق کردم  احساساتی شدم حتما منتظر میمونیم بعدا بیاین جنسیت و اینارو ...

خداروشکر که خوشحالتون کردم 

حتما حتما

مبارک باشه عزیزم...

من پولیپ داشتم تازه کورتاژ کردم...

میشه برای منم دعا کنین خدا بهم دوقلو بده عاشق دو قلوم. ....

منتظر نی نی ام برام دعا کن .....خدا هر چه زودتر منم مادر کنه....

اخه شوهرم خیلی بچه میخواد....

دکتر رفتی سه قلو شد یا نه...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
اخه دکتر سونو گف احتمالش هس ولی خیلی کمه ،اینقد دکتر زنان منو ترسوند از بیماری مادرزادی و فلان ،فکرم ...

دکترتون دقیقا چی گفته؟

شاید من اشتباهی راهنمایی کنم چون من دقیق نمیدونم ی شده؟