2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست

خدایا سه تا نی نی اسی رو خودت حفظ کن و صالح و سالم بیان تو بغل مامان جونشون....

ولی اسی از الان بهت بگم دیگه با خواب به موقع و استراحت و....خداحافظی کن خودتو از الان اماده کن عزیزم 😏🙏😏😏

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
بله عزیزم من داروی خاصی مصرف نکردم

چه عالی منم دوقلو دوست داشتم فعلا خدا یه قلشو بهمون داد 😊 خدا سه قلوهای قشنگتو حفظ کنه و سالم بغلشون بگیری🌹

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم... من پولیپ داشتم تازه کورتاژ کردم... میشه برای منم دعا کنین خدا بهم دوقلو بده عا ...

خیلی ممنون حتما دعا میکنم اگر لایق باشم

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

نه عزیزم من اصلا قصدی برای بارداری نداشتم فقط همیشه فولیک اسید میخوردم اونم به توصیه ی مرکز بهداشت و سلامت محلمون که برای همه پرونده باز کردن

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
چه عالی منم دوقلو دوست داشتم فعلا خدا یه قلشو بهمون داد 😊 خدا سه قلوهای قشنگتو حفظ کنه و سالم بغلشو ...

به خدا قل مهم نیست همین که یکی باشه سالم باشه مهمه

خدا حفظشون کنه

اخه دکتر سونو گف تا هفته ۱۲ احتمالش هس ولی خیلی کمه ،اینقد دکتر زنان منو ترسوند از بیماری مادرزادی و ...

عزیزم همسان تاجایی که میدونم مواظبت بیشتری در دوران بارداری میخواد چون که تو یه کیسه آب هستن. و اینکه کلا چندقلو ها چون فشار رحم به بدن بیشتره باید بیشتر استراحت کنی بخصوص ازوقتی یکم بزرگتر میشن. 

دکترتون دقیقا چی گفته؟ شاید من اشتباهی راهنمایی کنم چون من دقیق نمیدونم ی شده؟

میگفت دوقلوها بیشتر در خطر هستن ک بیماری بگیرن،بخصوص بعد ماه ۶، برا همین اکثرا تو ماه هشتم خاتمه بارداریو میدن،باید خیلی مواظب باشی و هر ماه اکوی قلبی بری 

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
خدایا سه تا نی نی اسی رو خودت حفظ کن و صالح و سالم بیان تو بغل مامان جونشون.... ولی اسی از الان بهت ...

ای جووووونم راست میگی چشم 

خیلی ممنون از دعای قشنگت 

بهترین هارو براتون آرزو دارم

به خدا قل مهم نیست همین که یکی باشه سالم باشه مهمه خدا حفظشون کنه

واقعا بارداری همش تمرین آرامشه انقدر اتفاق و درد میفته که باید فقط صبوری و توکل کردن به خدارو تمرین کنی. مرسی عزیزم

عزیزم همسان تاجایی که میدونم مواظبت بیشتری در دوران بارداری میخواد چون که تو یه کیسه آب هستن. و اینک ...

اره ،فعلا ک حالت تهوع منو کشته ،روز و شبو نمیفهمم انگار رو هوام ،فک نمیکردم بارداری اینقد سخت باشه

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞