2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85503 بازدید | 2049 پست
اونقدر خوشحال شدمممممم به این پست هاتون  اولش از کوفت و اینا شروع شد آخرش شد😘😘😘😘 همیشه ای ...

قربونت عزیزم😂خودمم اولش ناراحت ولی بعدش خوشحال شدم😍😍😍 یه دوست خوبم پیدا کردم تازه

رفتار من به شخصیت خودت بستگی داره .پس خوب باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم😂خودمم اولش ناراحت ولی بعدش خوشحال شدم😍😍😍 یه دوست خوبم پیدا کردم تازه

وااای اونقدر خوشحال شدم 

پس بانی خیر هم شدم خدایا شکرت 

همون کاربر رو میگین دوست توب؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
وااای اونقدر خوشحال شدم  پس بانی خیر هم شدم خدایا شکرت  همون کاربر رو میگین دوست توب؟

آره عزیزم همون کاربر رو میگم.البته عاشق شخصیت شماهم هم شدم😘.کلا این تاپیک رو دوست میدارم

خدا کنه منم باردار بشم بیام بهتون بگم

وااای اونقدر خوشحال شدم  پس بانی خیر هم شدم خدایا شکرت  همون کاربر رو میگین دوست توب؟

ببخشید ناراحتت کردم عزیزم.حلال کن.موضوع تاپیکت رو هم منحرف کردم🙇

آره عزیزم همون کاربر رو میگم.البته عاشق شخصیت شماهم هم شدم😘.کلا این تاپیک رو دوست میدارم خدا کنه م ...

ایشالله عزیزم ایشالله حتما

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
نه عزیزم داروی خاصی مصرف نکردم  همون ویتامین ها وفولیک اسید و اینا که هر خانم اقدامی مصرف میکن ...

عزیزم،منم،قصدبارداری دارم،سابقھ دوقلوزایی داشتیم،الان3ماھھ اقدامم،اما اصلا قرصھای فولیک اسیدو مکمل نمیخورم،،،چکارکنم.؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

وای سه تا😍😍😍😍😍

عزیزم مبارکتون باشه

روز زایمان چهارنفری به سلامتی از اتاق بیاین بیرون

پنج نفرتون خوش،خرم،سلامت باشین

😍😍😍

ای خداااااا یعنی هرچی میخای بخری سه تا سه تا😍😍😍

اسی برمنم دعا کن یه روزی مادرشم

الان نه ها مجردم😂😘

اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍

مبارکه مبارکه مبارکه؛  سالم و سلامت انشالله به دنیا بیان؛ خدا حفظشون کنه♥♥♥

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

دوستان خوبم منم 7سال منتظر بودم وخیییلی ازنظر پزشکی هزینه کردیم هم جسمی وهم روحی وهم خییییلی زیاد مالی وبالاخره خدای بزرگ بهمون لطف کرد وپسر عزیزم سید حسین رو بعد سه بار میکرو ودوبار انتقال جنینی یعنی بار5 هدیه کردالبته از این 5بار سه بار باردار شدم که دوتاش حتی تو بالا سقط شدن

فقط نامید نشین وباتوکل به حدا ودعا وتلاش پزشکی برید جلو حتما نتیجه میگیرید💕البته خدابرای منم جبران کررد والان یه پسر گل دیگه به اسم سید علی هم دارم که طبیعی باردار شدم

امروز انشاالله به زیارت خانم فاطمه معصومه سلام الله علیها وجمکران مشرف میشم ودعای ویژه من برای همه منتظرای عزیز هست💖

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲