2777
2789
عنوان

حالم خیلی بد شد خیلی بدبختم

140 بازدید | 12 پست

تایپیک قبلیم گفتم ۱هفتس از ی پسر خوشم میاد امروز رفتم پیشش ۵ دقیقه گفتم ارت خوشم میاد نظرت چیه و گفت اشنا شیم بعد ببینیم منم گفتم باشه پس برم خونه حرف میزنیم اونجام برگشت بهم لبخند زد یعنی اول عاشق چشاش شدما💔 یهو تو مدت کم دل باختم بهش

۴پیام دادم گفتم من و بلل تکلیفی نزار نمیخای بگو الان جوابم داد گفت ببین رابط جن.سی داشتن عادیه اگ میخای باهم باشیم بیا باهم باشیم نمیخایم هیچ

حالم خیلی بده برای اولین بار حس کردم عاشق شدم دل بستم به یکی انقد گریه کردم دارم دق میکنم

نمیتونم ولش کنم ازینورم نمیتونم خودم ارزون بفروشم بهش چیکار کنم💔�هعی خدا خودت کمک کن واقعا خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.