2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85500 بازدید | 2049 پست

من 7 ساله اقدام نکردم بعدعیدمیخام اقدام کنم خ ازخدامیخام دوقلوبده بعدش پشیمون شدم گفتم کاش ازخدامیخاستم اون چه به مصلحتمه بهم بده ولی عاشق دوقلوام خوشبحالت خدابرات نگهشون داره مادر مهربون

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم 

انشالله به سلامتی زایمان کنی

و بچه های صالح و سالمی باشن 

خوش به حالت 

من چون سنم بالاست دوست دارم دو قلو باردار بشم

شما سنتون چقدره؟  اقدام خاصی کردین که چن قلو شد؟

همیشه سبز میخشکد 

مبارکه ولی فازتو نمی فهمم چرا همسرت هنوز نمی دونه حامله ای یعنی روزایی که واسه سونو و آزمایش رفتی بهش هیچی نگفتی 🤔طفلکی شوهرت موضوع به این مهمی رو اول اون باید بدونه نه دوستت. 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
وااای عالی بود ولی الان یادم افتاد اینارو نگه میدارم برای زمانی که میخواد شکمم معلوم شه  چون م ...

خب اونم نذاره تو باید به فکر باشی یه دونه نیس سه تاس باید سه برابر مواظب باشی 

بسلامتی برای منم دعا کن 

اول بگو حاملم بیا اسم انتخاب کنیم

بعد بگو سه تا اسم 😄😄😄

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

چه خوب خداحفظشون کنه براتون انشاالله توروخدا برامامنتظراهم کلی دعا کن

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

حالا تا کی وایسیم جنسیت ها رو بگی بهمون. تبریک میگم خدا حفظشون کنه برات

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

ای جانم، مبارک باشه به سلامتی بدنیا بیان، ولی زودتر بگو چون سه قلو خیلی مراقبت میخواد، به نظرم یه جعبه کادویی بگیر، توش رو پر از پوشال کن بی بی چک، جواب آزمایش با عکس سونو و سه جفت پاپوش رو بزار توش، با یه نامه که سلام بابایی ما اومدیم، ولنتاین بده همسرت 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

مبارک باشه عزیزم.

خوووووووش به حالت.

ولی بدون بارداری چندقلویی خیلی سخته و پر خطر.هم مواظب خودت باش هم مواظب بچه هات.هیچ کار و درسی رو بهشون اولویت نده.شاید حتی از همین اولاش خیلی محدود بشی به خاطر ویار و...

انشالله که راحت و سالم بارداری رو بگذرونی و فارغ بشی.

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...

تبریك میگم عزیزم ایشالا صحیح و سالم بیان بغلت🥰😍🌻💐🎈

راجب نداشتن استرس هم کاملا حرفتو قبول دارم چون ((خودمم تو تنها ماهی که استرس نداشتم و به بچه فکر نکردم باردار شدم)) به همههههه توصیه میکنم!

منم ۷ هفتمه، چجوری تحمل کردی به شوهرت نگی😂

من تا بیبی مثبت شد زنگیدم😂

فقط بگو قلب جنینا از چه هفته ای دیده شد ؟ منم میخوام برم سونو ولی میترسم