2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
عزیزم من اصلا چیزی بهت گفتم؟؟ یه نفر گفت روانی منم بهشون گفتم اینجوری نگین

شما لایکش کردی اونم داره هنوز به من میگه روانی ول کنم نیست لطفا بهش بگو کاسه داغ تر از اش نشه 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
به همان حق که شما به زن باردار به جای تبریک واینکه براش آرزوی سلامتی کنی، آمدی وحرف از سیاست واقتصاد ...

من کاری به اقتصاد و سیاست ندارم کلا گفتم انگار شما واقعیت جامعه رو نمیبینی گرونی رو نمیبینی من واقع بین هستم روانی هم خودتی

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای بچه هات ارزوی سلامتی کردم بعد بهم میگی روانی واقعا که دلم شکست از حرفت به خدا واگذارت میکنم& ...

دوست خوبم من بهشون گفتم 

و در ضمن من لایکش کردم که از طریق  اعلان ها بدونه منم 

دلیل بر این نیست که چون لایکش کردم منم به شما میگم روانی 

من کجا به شما گفتم روانی؟

شما نظر دادین منم گفتم حرفتون درسته ولی ایشالله ما از پسش برمیایم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
دوست خوبم من بهشون گفتم  و در ضمن من لایکش کردم که از طریق  اعلان ها بدونه منم  دلی ...

ان شا الله عزیزم من قصدم توهین نبود به خدا گرونی رو گفتم که خدایی نکرده در اینده کمبودی برای تحصیل و کارشون نباشه همین 🙏🙏🙏🙏

ان شا الله عزیزم من قصدم توهین نبود به خدا گرونی رو گفتم که خدایی نکرده در اینده کمبودی برای تحصیل و ...

میدوووونم عزیزم 

موفق باشین

به همان حق که شما به زن باردار به جای تبریک واینکه براش آرزوی سلامتی کنی، آمدی وحرف از سیاست واقتصاد ...

عزیزم ناراحت نباش اینم نظر ایشونه خب بیخیال

ایجان

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خدا حافطشون باشه

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤